Facebook Twitter

 

Stiri

Vineri, 22 februarie 2019
Portul Constanta, gazda Grupului de Lucru pe Marea Neagra din cadrul Asociatiei MedCruise
Vineri, 22 februarie 2019, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, s-a desfasurat intalnirea Grupului de Lucru pe Marea Neagra din cadrul Asociatiei MedCruise.
Portul Constanta detine din 2017 directoratul MedCruise pentru zona Marii Negre, si promoveaza impreuna cu porturile Odessa, Burgas si Varna relansarea turismului de croaziera in Marea Neagra, afectat in ultimii ani de situatia geopolitica tensionata.

 

 

Vineri, 22 februarie 2019
Anunt public - contract remorcaj de manevra nave maritime
In conformitate cu O.G. nr. 22/1999 (republicata) privind administrarea porturilor si serviciile in porturi si in conformitate cu Ordinul nr. 764/27.09.2010 privind modul de derulare al serviciului de remorcaj nave maritime, a fost perfectat contractul nr. CNAPM-2693-RMJ-01/19.02.2019 incheiat cu S.C. BLACK SEA SERVICES S.R.L. CONSTANTA (telefon/ fax 0241.697555/0241.697556, e-mail op@blackseaservices.ro, info@blackseaservices.ro, financiar@blackseaservices.ro) pentru efectuarea serviciului de remorcaj de manevra nave maritime in porturile Constanta, Midia si Mangalia, valabil pana la data de 31.07.2022.

 

 

Luni, 18 februarie 2019
Anunt mediu - Reparatii Dig de Nord Port Constanta
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reparatii Dig de Nord Port Constanta", propus a fi amplasat in municipiul Incinta Port, Dig Nord, judetul Constanta.

 

 

Joi, 14 februarie 2019
Anunt mediu - Dezvoltarea insulei
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, anunta publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul: "DEZVOLTAREA INSULEI - CHEU DE ACOSTARE PE LATURA DE NORD A INSULEI ARTIFICIALE, INCLUSIV AMENAJAREA ZONEI DE LEGATURA MAL - INSULA, IN VEDEREA DESERVIRII VIITOAREI PLATFORME INDUSTRIALE" propus a fi amplasat in Mun. Constanta, incinta port, in prelungirea danei 85, Judetul Constanta.

 

 

Luni, 14 ianuarie 2019
Traficul de marfuri in porturile maritime romanesti in 2018, al treilea cel mai mare din ultimii 30 de ani
Traficul total de marfuri inregistrat in anul 2018 in porturile maritime romanesti a atins un nou record al ultimilor 30 ani, fiind de 61,3 milioane tone.
Traficul de marfuri din 2018 este al treilea cel mai mare din ultimii 30 de ani, in 1988 fiind de 62,3 milioane tone, iar in 2008 de 61,8 milioane tone.

 

 

Vineri, 02 noiembrie 2018
CN Administratia Porturilor Maritime, locul 1 in Topul Judetean al Firmelor
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a fost premiata pentru rezultatele economice obtinute in anul 2017 la cea de-a XXV-a editie a Topului Judetean al Firmelor, clasamentul fiind realizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Festivitatea de premiere s-a desfasurat pe 1 noiembrie 2018, la Complexul Melody, din Mamaia, in prezenta a numerosi oameni de afaceri, autoritati locale, reprezentanti ai corpului diplomatic acreditati la Constanta.
CN Administratia Porturilor Maritime SA a fost reprezentata de directorul general, Nicolae Dan Tivilichi.

 

 

Joi, 04 octombrie 2018
Portul Constanta propune partenerilor ungari noi solutii de trafic si rute mai eficiente catre Asia
Cea de-a XII-a editie a Zilei Portului Constanta la Budapesta, organizata anual de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA, s-a desfasurat miercuri, 3 octombrie 2018, in premiera, pe Dunare, la bordul navei Budapest.
Cei peste 100 de invitati din Ungaria - reprezentanti ai porturilor de pe Dunare, ai terminalelor de containere, companiilor din domeniul transporturilor si logisticii, traderi de cereale, alaturi de operatori din Portul Constanta, au cautat impreuna noi posibilitati de dezvoltare a afacerilor, solutii la problemele cu care se confrunta, noi parteneri si cai de colaborare eficienta.

 

 

Joi, 07 iunie 2018
Portul Constanta se prezinta la Parlamentul European
Evenimentul, in premiera, isi propune sa evidentieze rolul Portului Constanta si al Dunarii pentru economia europeana
Pe 6 iunie 2018, la Parlamentul European a avut loc, in premiera, Ziua Portului Constanta - Danube Transport Day, un eveniment organizat de C.N. Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta impreuna cu Pro Danube International, cu sprijinul europarlamentarilor Claudia Tapardel, Ramona Manescu si Dan Nica.
Tema manifestarii a fost "Portul Constanta - hub multimodal pentru dezvoltarea regionala si partener strategic al porturilor de pe Dunare" si a avut ca obiectiv sensibilizarea reprezentantilor institutiilor europene cu privire la potentialul economic al Dunarii si al Portului Constanta, rolul crucial pe care il joaca acestea in cresterea eficientei sistemului european de transport, prin incurajarea dezvoltarii comertului intercomunitar si a legaturii cu pietele din Asia.

 

 

arhiva
 
Evenimente

Port of Constanta meets Hungarian Partners, 27 februarie 2019 - Budapesta, Ungaria
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta intentioneaza sa revina in luna februarie a anului 2019, la Budapesta, in Ungaria, cu un eveniment ce va pune accent pe reintalnirea partenerilor nostri de afaceri, atat din Romania, cat si din Ungaria.
Cu acest prilej se vor reuni cei direct implicati in activitati din sfera transporturilor - operatori portuari, transportatori fluviali, operatori feroviari, companii de infrastructura feroviara, reprezentanti ai ministerelor de resort si factori de decizie din acest segment de activitate al transporturilor, precum si reprezentanti ai Ambasadei Romaniei la Budapesta, un sustinator constant al tuturor proiectelor demarate de compania noastra.
Evenimentul are scopul de a imbunatati colaborarile existente, dar si identificare a unor viitori parteneri.

 

 

arhiva

Autentificare

Utilizator:

Parola:

 

Securitate portuara
arhiva

Sosiri / Plecari