Facebook Twitter

 

Stiri

Joi, 17 ianuarie 2019
Anunt public - aviz gospodarirea apelor
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, cu sediul in Incinta Port Constanta, Gara Maritima, Mun. Constanta, judetul Constanta, Telefon: 0241.611.540 intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa Dobrogea - Litoral, aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrarilor de "DEZVOLTAREA INSULEI - CHEU DE ACOSTARE PE LATURA DE NORD A INSULEI ARTIFICIALE, INCLUSIV AMENAJAREA ZONEI DE LEGATURA MAL - INSULA, IN VEDEREA DESERVIRII VIITOAREI PLATFORME INDUSTRIALE", lucrare localizata in Bazinul Marii Negre, Port Constanta, Incinta Port, prelungirea Danei 85, zona insulei artificiale - acvatoriu portuar.

 

 

Luni, 14 ianuarie 2019
Traficul de marfuri in porturile maritime romanesti in 2018, al treilea cel mai mare din ultimii 30 de ani
Traficul total de marfuri inregistrat in anul 2018 in porturile maritime romanesti a atins un nou record al ultimilor 30 ani, fiind de 61,3 milioane tone.
Traficul de marfuri din 2018 este al treilea cel mai mare din ultimii 30 de ani, in 1988 fiind de 62,3 milioane tone, iar in 2008 de 61,8 milioane tone.

 

 

Vineri, 11 ianuarie 2019
Anunt mediu - Reparatii Dig de Sud
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reparatii Dig de Sud - Port Midia - Organizare de santier", propus a fi amplasat in judetul Constanta, Dig Sud Port Midia - Navodari.

 

 

Joi, 10 ianuarie 2019
Anunt mediu - Dig de larg
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reparatii Dig de Larg - Port Constanta - Organizare de santier", in municipiul Constanta, Incinta Port, Danele 97 - 98, judetul Constanta. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii, nr. 23, municipiul Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9.00 - 13.00 si la sediul Primariei municipiului Constanta, in zilele de luni - vineri, intre orele 9.00 - 13.00.

 

 

Joi, 10 ianuarie 2019
Anunt mediu - Extindere la 4 benzi
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Extindere la 4 benzi a drumului de circulatie existent intre Poarta 10 bis si Poarta 10", propus a fi amplasat in judetul Constanta, municipiul Constanta, Incinta Port, Gara Maritima, intre Poarta 10 bis si Poarta 10. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii, nr. 23, municipiul Constanta, judetul Constanta, si la sediul titularului din judetul Constanta, municipiul Constanta, Incinta Port, Gara Maritima, in zilele de luni - vineri, intre orele 9.00 - 13.00.

 

 

Marti, 06 noiembrie 2018
A fost semnat contractul pentru realizarea proiectului de investitie
"Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea cresterii adancimilor senalelor si bazinelor si a sigurantei navigatiei in Portul Constanta"

Astazi, 6 noiembrie 2018, a fost semnat contractul de proiectare si executie pentru investitia "Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea cresterii adancimilor senalelor si bazinelor si a sigurantei navigatiei in Portul Constanta".
Contractul a fost semnat de CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in calitate de beneficiar, si de IMPRESA DI COSTRUZIONI ING E MANTOVANI SPA, in calitate de antreprenor.
Valoarea contractului este 139.317.822,44 lei (fara TVA).
Durata contractului este de 20 de luni.

 

 

Vineri, 02 noiembrie 2018
CN Administratia Porturilor Maritime, locul 1 in Topul Judetean al Firmelor
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a fost premiata pentru rezultatele economice obtinute in anul 2017 la cea de-a XXV-a editie a Topului Judetean al Firmelor, clasamentul fiind realizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Festivitatea de premiere s-a desfasurat pe 1 noiembrie 2018, la Complexul Melody, din Mamaia, in prezenta a numerosi oameni de afaceri, autoritati locale, reprezentanti ai corpului diplomatic acreditati la Constanta.
CN Administratia Porturilor Maritime SA a fost reprezentata de directorul general, Nicolae Dan Tivilichi.

 

 

Joi, 04 octombrie 2018
Portul Constanta propune partenerilor ungari noi solutii de trafic si rute mai eficiente catre Asia
Cea de-a XII-a editie a Zilei Portului Constanta la Budapesta, organizata anual de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA, s-a desfasurat miercuri, 3 octombrie 2018, in premiera, pe Dunare, la bordul navei Budapest.
Cei peste 100 de invitati din Ungaria - reprezentanti ai porturilor de pe Dunare, ai terminalelor de containere, companiilor din domeniul transporturilor si logisticii, traderi de cereale, alaturi de operatori din Portul Constanta, au cautat impreuna noi posibilitati de dezvoltare a afacerilor, solutii la problemele cu care se confrunta, noi parteneri si cai de colaborare eficienta.

 

 

Joi, 27 septembrie 2018
Portul Constanta isi consolideaza pozitia de brand regional in Serbia si Europa Centrala
Pe 27 septembrie s-a desfasurat, la Belgrad, cea de-a XII–a editie a Zilei Portului Constanta in Serbia, eveniment organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta si devenit un punct de reper in regiune pentru companiile din transporturi, logistica, agrobusiness, reprezentantii porturilor de pe Dunare.
Aceasta editie a reunit peste 200 de delegati din regiune, reprezentanti ai autoritatilor, ai porturilor la Dunare, ai companiilor de transport si logistica, in premiera participand si traderi din Rusia, confirmand interesul pe care il suscita Portul Constanta pe piata europeana a transporturilor.

 

 

Marti, 18 septembrie 2018
Reprezentantii a peste 30 de porturi europene, prezenti in Portul Constanta
Astazi, 18 septembrie 2018, Portul Constanta gazduieste, in premiera pentru Romania, intalnirea Comitetului Executiv al European Sea Ports Organization (Organizatia Porturilor Maritime Europene).
In deschiderea evenimentului, directorul general al CN APM SA Constanta, Nicolae Dan Tivilichi, a subliniat importanta prezentei in Portul Constanta a reprezentantilor managementului porturilor europene, pentru a intelege realitatile de la granita de est a Europei.

 

 

Vineri, 31 august 2018
A fost semnat contractul de finantare a proiectului de dragaj investitional
Organismul Intermediar de Transport al Programului Operational Infrastructura Mare POIM 2014-2020, prin ministrul Transporturilor, Lucian Sova si Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, prin directorul general Nicolae Dan Tivilichi, au semnat, vineri, 31 august 2018, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, contractul de finantare pentru proiectul de investitii "Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea cresterii adancimii senalelor si bazinelor si a sigurantei navigatiei in Portul Constanta".

 

 

Miercuri, 11 iulie 2018
Au fost semnate contractele pentru Dana 80
Recent au fost semnate contractele pentru realizarea proiectului de investitie "Implementarea unei dane specializate intr-o zona cu adancimi mari (Dana 80)" si au fost emise Ordinele de incepere a lucrarilor.

 

 

Joi, 07 iunie 2018
Portul Constanta se prezinta la Parlamentul European
Evenimentul, in premiera, isi propune sa evidentieze rolul Portului Constanta si al Dunarii pentru economia europeana
Pe 6 iunie 2018, la Parlamentul European a avut loc, in premiera, Ziua Portului Constanta - Danube Transport Day, un eveniment organizat de C.N. Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta impreuna cu Pro Danube International, cu sprijinul europarlamentarilor Claudia Tapardel, Ramona Manescu si Dan Nica.
Tema manifestarii a fost "Portul Constanta - hub multimodal pentru dezvoltarea regionala si partener strategic al porturilor de pe Dunare" si a avut ca obiectiv sensibilizarea reprezentantilor institutiilor europene cu privire la potentialul economic al Dunarii si al Portului Constanta, rolul crucial pe care il joaca acestea in cresterea eficientei sistemului european de transport, prin incurajarea dezvoltarii comertului intercomunitar si a legaturii cu pietele din Asia.

 

 

arhiva
 
Evenimente

Port of Constanta meets Hungarian Partners, 27 februarie 2019 - Budapesta, Ungaria
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta intentioneaza sa revina in luna februarie a anului 2019, la Budapesta, in Ungaria, cu un eveniment ce va pune accent pe reintalnirea partenerilor nostri de afaceri, atat din Romania, cat si din Ungaria.
Cu acest prilej se vor reuni cei direct implicati in activitati din sfera transporturilor - operatori portuari, transportatori fluviali, operatori feroviari, companii de infrastructura feroviara, reprezentanti ai ministerelor de resort si factori de decizie din acest segment de activitate al transporturilor, precum si reprezentanti ai Ambasadei Romaniei la Budapesta, un sustinator constant al tuturor proiectelor demarate de compania noastra.
Evenimentul are scopul de a imbunatati colaborarile existente, dar si identificare a unor viitori parteneri.

 

 

arhiva

Autentificare

Utilizator:

Parola:

 

Securitate portuara
arhiva

Sosiri / Plecari