Facebook Twitter

 

Stiri

Marti, 04 decembrie 2018
Anunt mediu - Dana 80
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei DE REVIZUIRE A DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE PENTRU PROIECTUL: "Implementarea unei dane specializate într-o zona cu adâncimi mari - Dana 80". Decizia autoritatii de mediu cat si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii, nr. 23, municipiul Constanta si la sediul titularului - Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta, Incinta Port, Gara Maritima, municipiul Constanta, judetul Constanta, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmct.anpm.ro .

 

 

Marti, 06 noiembrie 2018
A fost semnat contractul pentru realizarea proiectului de investitie
"Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea cresterii adancimilor senalelor si bazinelor si a sigurantei navigatiei in Portul Constanta"

Astazi, 6 noiembrie 2018, a fost semnat contractul de proiectare si executie pentru investitia "Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea cresterii adancimilor senalelor si bazinelor si a sigurantei navigatiei in Portul Constanta".
Contractul a fost semnat de CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in calitate de beneficiar, si de IMPRESA DI COSTRUZIONI ING E MANTOVANI SPA, in calitate de antreprenor.
Valoarea contractului este 139.317.822,44 lei (fara TVA).
Durata contractului este de 20 de luni.

 

 

Vineri, 02 noiembrie 2018
CN Administratia Porturilor Maritime, locul 1 in Topul Judetean al Firmelor
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a fost premiata pentru rezultatele economice obtinute in anul 2017 la cea de-a XXV-a editie a Topului Judetean al Firmelor, clasamentul fiind realizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Festivitatea de premiere s-a desfasurat pe 1 noiembrie 2018, la Complexul Melody, din Mamaia, in prezenta a numerosi oameni de afaceri, autoritati locale, reprezentanti ai corpului diplomatic acreditati la Constanta.
CN Administratia Porturilor Maritime SA a fost reprezentata de directorul general, Nicolae Dan Tivilichi.

 

 

Joi, 04 octombrie 2018
Portul Constanta propune partenerilor ungari noi solutii de trafic si rute mai eficiente catre Asia
Cea de-a XII-a editie a Zilei Portului Constanta la Budapesta, organizata anual de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA, s-a desfasurat miercuri, 3 octombrie 2018, in premiera, pe Dunare, la bordul navei Budapest.
Cei peste 100 de invitati din Ungaria - reprezentanti ai porturilor de pe Dunare, ai terminalelor de containere, companiilor din domeniul transporturilor si logisticii, traderi de cereale, alaturi de operatori din Portul Constanta, au cautat impreuna noi posibilitati de dezvoltare a afacerilor, solutii la problemele cu care se confrunta, noi parteneri si cai de colaborare eficienta.

 

 

Joi, 27 septembrie 2018
Portul Constanta isi consolideaza pozitia de brand regional in Serbia si Europa Centrala
Pe 27 septembrie s-a desfasurat, la Belgrad, cea de-a XII–a editie a Zilei Portului Constanta in Serbia, eveniment organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta si devenit un punct de reper in regiune pentru companiile din transporturi, logistica, agrobusiness, reprezentantii porturilor de pe Dunare.
Aceasta editie a reunit peste 200 de delegati din regiune, reprezentanti ai autoritatilor, ai porturilor la Dunare, ai companiilor de transport si logistica, in premiera participand si traderi din Rusia, confirmand interesul pe care il suscita Portul Constanta pe piata europeana a transporturilor.

 

 

Marti, 18 septembrie 2018
Reprezentantii a peste 30 de porturi europene, prezenti in Portul Constanta
Astazi, 18 septembrie 2018, Portul Constanta gazduieste, in premiera pentru Romania, intalnirea Comitetului Executiv al European Sea Ports Organization (Organizatia Porturilor Maritime Europene).
In deschiderea evenimentului, directorul general al CN APM SA Constanta, Nicolae Dan Tivilichi, a subliniat importanta prezentei in Portul Constanta a reprezentantilor managementului porturilor europene, pentru a intelege realitatile de la granita de est a Europei.

 

 

Luni, 03 septembrie 2018
La revedere, Alex Capatu!
Colegul nostru Alex Capatu, reprezentantul CN Administratia Porturilor Maritime SA in Austria, a incetat din viata.
Plecarea lui lasa un gol imens in inimile noastre, greu de înlocuit. A fost prezent zi de zi in viata Portului Constanta de mai bine de doua decenii, a luptat pentru promovarea acestuia, pentru recunoasterea sa la nivel european.
Ne raman insa amintirile, experienta sa, prietenii pe care i-am cunoscut prin intermediul lui.
Odihneste-te in pace, Alex!

 

 

Vineri, 31 august 2018
A fost semnat contractul de finantare a proiectului de dragaj investitional
Organismul Intermediar de Transport al Programului Operational Infrastructura Mare POIM 2014-2020, prin ministrul Transporturilor, Lucian Sova si Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, prin directorul general Nicolae Dan Tivilichi, au semnat, vineri, 31 august 2018, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, contractul de finantare pentru proiectul de investitii "Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea cresterii adancimii senalelor si bazinelor si a sigurantei navigatiei in Portul Constanta".

 

 

Miercuri, 11 iulie 2018
Au fost semnate contractele pentru Dana 80
Recent au fost semnate contractele pentru realizarea proiectului de investitie "Implementarea unei dane specializate intr-o zona cu adancimi mari (Dana 80)" si au fost emise Ordinele de incepere a lucrarilor.

 

 

Vineri, 22 iunie 2018
"Portul Constanta pe Drumul Matasii" a reunit 70 de reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc si strain, diplomati si autoritati
A doua editie a mesei rotunde "Portul Constanta pe Drumul Matasii" a reunit peste 70 de reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc si strain, diplomati acreditati la Bucuresti - din Azerbaidjan, China, Georgia, Kazahstan, Federatia Rusa, Turcia si Turkmenistan - reprezentanti guvernamentali si ai marilor organizatii internationale ce promoveaza noile rute comerciale intre Asia si Europa.
Au vorbit despre importanta Portului Constanta pe Drumul Matasii secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Maria Magdalena Grigore si Cornel Ionescu, directorul directiei Europa de Est si Asia Centrala din Ministerul Afacerilor Externe.

 

 

Joi, 07 iunie 2018
Portul Constanta se prezinta la Parlamentul European
Evenimentul, in premiera, isi propune sa evidentieze rolul Portului Constanta si al Dunarii pentru economia europeana
Pe 6 iunie 2018, la Parlamentul European a avut loc, in premiera, Ziua Portului Constanta - Danube Transport Day, un eveniment organizat de C.N. Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta impreuna cu Pro Danube International, cu sprijinul europarlamentarilor Claudia Tapardel, Ramona Manescu si Dan Nica.
Tema manifestarii a fost "Portul Constanta - hub multimodal pentru dezvoltarea regionala si partener strategic al porturilor de pe Dunare" si a avut ca obiectiv sensibilizarea reprezentantilor institutiilor europene cu privire la potentialul economic al Dunarii si al Portului Constanta, rolul crucial pe care il joaca acestea in cresterea eficientei sistemului european de transport, prin incurajarea dezvoltarii comertului intercomunitar si a legaturii cu pietele din Asia.

 

 

Luni, 21 mai 2018
A fost semnat contractul de finantare a proiectului "Implementarea unei dane specializate intr-o zona cu adancimi mari - Dana 80"
Autoritatea de Management Programul Operational Infrastructura Mare POIM 2014-2020, prin ministrul Transporturilor, Lucian SOVA si Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, prin directorul general Nicolae Dan TIVILICHI, au semnat contractul de finantare pentru proiectul de investitii "Implementarea unei dane specializate intr-o zona cu adancimi mari (Dana 80)".
Proiectul este finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM 2014-2020, Axa Prioritara 1 Imbunatatirea mobilitatii prin dezvoltarea retelei TEN-T si a transportului cu metroul Obiectivul Specific 1.3 Cresterea gradului de utilizare a cailor navigabile si a porturilor situate pe reteaua TEN-T centrala.

 

 

Joi, 19 aprilie 2018
Ziua Portului Constanta la Krems, eveniment regional in domeniul transporturilor si logisticii pentru Europa Centrala
Editia a XII-a a Zilei Portului Constanta la Krems a reunit astazi, 19 aprilie 2018, 200 de delegati din Croatia, Germania, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Serbia, Cehia, Slovacia, Belgia si Olanda, reprezentand companii si autoritati importante din domeniul transporturilor si logisticii.
Evenimentul, organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in parteneriat cu Rhenus Donauhafen Krems, a devenit unul regional, fiind marcat in fiecare an in agenda celor mai importanti decidenti din industria de transport.

 

 

Miercuri, 11 aprilie 2018
Reprezentatii BERD, interesati de Portul Constanta
Delegatia Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, condusa de vicepresedintele pentru Politica si Parteneriate, Pierre Heilbronn, a vizitat azi Portul Constanta. In discutiile purtate cu reprezentantii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta s-a evidentiat interesul BERD pentru finantarea proiectelor majore de investitii din port, precum si pentru planurile de dezvoltare ale CN APM SA. In cadrul vizitei, delegatia BERD a facut un tur tehnic al Portului Constanta, la bordul navei Anghel Saligny.

 

 

Vineri, 12 ianuarie 2018
A fost semnat contractul pentru modernizare sistem semnalizare din bazinele portuare si de pe calea navigabila in cadrul proiectului european PROTECT
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA a semnat, in cadrul proiectului "PROTECT - Infrastructura pentru operatiuni sigure si pentru protectia mediului in Portul Constanta", contractul pentru modernizarea sistemului de semnalizare din bazinele portuare si de pe calea navigabila.
Contractul a fost adjudecat de SC Utilnavorep SA Constanta prin procedura de licitatie publica in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

 

 

arhiva
 
Evenimente
arhiva

Autentificare

Utilizator:

Parola:

 

Securitate portuara
arhiva

Sosiri / Plecari