Facebook Twitter

 

Raport anual 2016
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Dezbateri publice
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Traficul de pasageri prin terminalul Portului Constanta Joi, 17 ianuarie 2008

In 2007, in portul Constanta au sosit 77 de nave si peste 24.000 de turisti straini. La terminalul de pasageri au acostat 42 de nave maritime si 35 fluviale.

Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta a devenit in septembrie 2007 membru cu drepturi depline al "MedCruise" - Asociatia Porturilor Mediteraneene de Croaziera.

"MedCruise" si-a manifestat interesul de a sprijini dezvoltarea turismului de croaziera in Romania. Acest organism international a facilitat CN "APM" SA Constanta intalniri cu reprezentantii marilor companii de croaziera, cum ar fi DisneyCruiseLine, Silver Sea, Costa Crociere, dezvoltand astfel o legatura directa cu marii jucatori din industria mondiala a croazierelor.

Statutul de membru al Asociatiei MedCruise este o oportunitate de a face cunoscut la scara internationala Terminalul de Pasageri al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta si pentru atragerea directa a liniilor de croaziera catre Portul Constanta.

Anul 2008 se anunta unul foarte bun, numeroase nave anuntandu-si sosirea la terminalul de pasageri al Portului Constanta.