Raport anual 2013
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii publice
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Portul astazi
Inregistrari 1-6 din 6.
 1  
 
Eveniment international, 3 - 4 septembrie, Istanbul, TurciaMarti, 26 august 2014
Reprezentantii Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta vor participa in perioada 3 - 4 septembrie la cea de-a treia editie a evenimentului "3rd Black Sea Ports & Shipping 2014 Turkey".
Evenimentul este organizat de Transport Events Management Limited si va include conferinte pe teme de interes si o expozitie. In cadrul conferintei se va discuta despre ultimele proiecte de dezvoltare, initiativele pentru investitii relevante in parteneriat public-privat, pentru porturi si terminale de containere din regiunea Marii Negre.
Portul Constanta, reprezentat in Turkmenistan la conferinta internationala privind transportul multimodalMarti, 26 august 2014
In perioada 3 - 4 septembrie 2014, va avea loc la Ashgabat, in Turkmenistan, conferinta internationala "Role of Transport and Transit Corridors in Ensuring International Cooperation, Stability and Sustainable Development", eveniment la care vor participa si reprezentantii Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta.
Conferinta este organizata de Guvernul Turkmenistanului, in colaborare cu Comisia Economica a Natiunilor Unite.
Desenele copiilor premiate la "Zilele Portilor Deschise in Portul Constanta"Joi, 19 iunie 2014
Pe 19 iunie 2014, la Palatul Copiilor, a avut loc premierea celor mai talentati copii, autori ai celor mai bune desene si picturi in acuarela, participante la expozitia-concurs dedicata portului Constanta, in cadrul evenimentului Zilele Portilor Deschise in Portul Constanta.
Evenimentul a fost organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta, cu sprijinul Consiliului Local Constanta.
Zilele Portilor Deschise in Portul Constanta Joi, 05 iunie 2014
Pe 10 si 11 iunie 2014, Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta organizeaza Zilele Portilor Deschise in Portul Constanta, eveniment aflat la a doua editie.
In cele doua zile, grupuri de elevi apartinand scolilor gimnaziale si liceelor din Constanta vor vizita obiective istorice de pe teritoriul portuar, Muzeul Portului, Terminalul de pasageri, Gara Maritima.
In cadrul aceluiasi eveniment, pe 19 iunie 2014, la Palatul Copiilor, va avea loc expozitia de desene Constanta - Orasul port pentru viitor.
S-a semnat contractul de lucrari pentru executia Bretelei rutiere de conectare cu DN 39Marti, 20 mai 2014
Pe 19 mai 2014, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, a fost semnat, cu Asocierea Bilfinger Baugesellschaft mbH - ABC VAL Constanta, contractul de lucrari pentru executia Bretelei rutiere de conectare cu DN 39, obiectul 2 din cadrul obiectivului de investitii Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare - Marea Neagra, lucrari aferente infrastructurii rutiere si de acces in portul Constanta.
Traficul de marfuri in porturile maritime romanesti, 55,2 milioane tone in 2013Miercuri, 29 ianuarie 2014
Traficul de marfuri inregistrat in porturile maritime romanesti, in anul 2013, a fost de 55, 2 milioane tone, fata de 50,6 milioane tone in 2012, in crestere cu 9%.
Din totalul traficului, 42,7 milioane tone a reprezentat traficul maritim (o crestere de 9,82%, comparativ cu anul 2012) si 12,5 milioane tone traficul fluvial (o crestere de 6,3%, fata de anul 2012).