Facebook Twitter

 

Raport anual 2017
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Dezbateri publice
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Ziua Portului Constanta la Belgrad, pe 21 septembrie 2017 Luni, 11 septembrie 2017
CN APM SA Constanta va organiza pe data de 21 septembrie 2017, la Belgrad, Serbia cea de-a XI-a editie a evenimentului "Ziua Portului Constanta la Belgrad". Evenimentul se desfasoara sub semnul unor relatii de colaborare foarte bune intre Portul Constanta si porturile sarbesti, ca urmare a incheierii Memorandumului de Intelegere cu Portul Pancevo si declararea Portului Constanta ca principalul port maritim de tranzit pentru Serbia.

Din experienta anilor precedeti, se remarca faptul ca formatul evenimentului "Ziua Portului Constanta" este avantajos ca impact, imagine si resurse alocate, asigurand un cadru cuprinzator si dinamic pentru promovarea portului Constanta, a CN APM SA Constanta, precum si a companiilor participante, pe principiul eficientizarii prezentei in sistem "port - package" (autoritate portuara + clienti). Evenimentul este considerat a fi sustenabil si util atat de partenerii de afaceri, de autoritati, cat si de reprezentantii diplomatiei Romaniei in zona.

Cu acest prilej se va continua activitatea de cooptare intre CN APM SA Constanta si companiile de operare din Portul Constanta, avand ca obiectiv sustinerea colaborarii pe domenii specifice cu partenerii sarbi.