Facebook Twitter

 

Raport anual 2018
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Transparenta institutionala
Angajamente Consiliul Concurentei
Dezbateri publice
Contracte cadru cf. Lg. 235/2017
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Conexiuni / Linii regulate / Ro-Ro/Ferry
 
Cale Ferata 

Portul Constanta dispune de doua terminale Ferry-boat echipate corespunzator pentru operarea oricarui tip de vehicul, operarea marfurilor incarcate in vagoane, acestea fiind transportate pe nave ferry prin intermediul serviciilor de linie.

Exista, de asemenea, echipamente specializate pentru incarcarea si descarcarea trenurilor folosind ecartamentul normal european de cale ferata.

Portul Constanta asigura facilitati de operare moderne la standarde internationale: suprafete mari de stocare marcate corespunzator, paza asigurata de personal specializat, personal calificat care gestioneaza operatiunile curente in dane, acces catre terminale pentru camioane, autoturisme, cat si garnituri de tren. De asemenea, in anumite cazuri se practica reduceri tarifare, precum si unele scutiri de plata pentru transporturile ferry-boat.  

Serviciile Ferry reprezinta o conexiune directa si rapida pe axa vest - est, in cadrul Coridorului de transport TRACECA, care leaga reteaua Europeana de transport de Asia Centrala.