Facebook Twitter

 

Raport anual 2018
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Transparenta institutionala
Angajamente Consiliul Concurentei
Dezbateri publice
Contracte cadru cf. Lg. 235/2017
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   

Specificatii site

 

Termeni de utilizare

Acest site este proprietatea exclusiva a Companiei Nationale ”Administratia Porturilor Maritime Constanta” - S.A., denumita in continuare Compania. Orice informatie cuprinsa in acest site este proprietatea exclusiva a Companiei si nu poate fi distribuita, republicata, expusa, difuzata, reprodusa sau transmisa prin orice mijloace, sau stocata intr-o baza de date, decat cu acordul expres al Companiei si cu mentiunea exacta a sursei de informare - www.portofconstantza.com.

Nu veti putea, fara permisiunea Companiei sa inserati o legatura in acest site spre alt site, sau copia vreun material din acest site pe alt site. Toate marcile inregistrate expuse in acest site sunt proprietatea Companiei si a tertelor parti identificate in site. Nu se acorda nici un drept sau licenta nici unei terte parti, de a descarca, reproduce sau utiliza vreo marca inregistrata expusa in acest site.

Accesand acest site sunteti de acord sa respectati conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu vreuna dintre aceste conditii, va rugam sa intrerupeti imediat accesul.

 

Scopul acestui site

Portalul Companiei si site-urile care se afla in legatura cu acesta sunt destinate sa asigure accesul public la informatiile asupra obiectivelor, activitatilor si realizarilor Companiei.

 

Termeni legali de utilizare

Despre aplicatiile si serviciile oferite

Informatiile oferite pe acest site sunt total gratuite, cu exceptia celor continute in sectiunea privata a portalului. Orice comercializare de catre terte persoane, fizice sau juridice, a informatiilor sau materialelor oferite de Companie, precum si copierea si/sau modificarea informatiilor si materialelor si oferirea lor in alta forma sau sub alta denumire, este interzisa.

Compania nu-si asuma responsabilitatea pentru vreunul dintre materialele care pot fi/sunt accesate prin intermediul acestui site, decat in situatia in care sunt confirmate in scris. Compania nu garanteaza pentru precizia sau conformitatea informatiilor obtinute in urma accesarii si utilizarii informatiilor si materialelor prezentate, si nu este responsabila pentru neactualizarea continutului sau serviciilor prezentate in paginile acestui site.

Pentru a facilita accesul vizitatorilor site-ului Companiei la informatii cat mai complete si diverse despre activitatea portuara, site-ul contine adresele site-urilor altor institutii si organisme. Compania nu garanteaza acuratetea, relevanta si gradul de actualizare a informatiilor de pe aceste site-uri. Prezenta link-urilor catre alte site-uri pe www.portofconstantza.com nu indica afilierea Companiei la institutiile sau organizatiile indicate, nici sustinerea acestora.

Aceste linkuri oferite de catre noi in diverse sectiuni ale site-lui sunt pur orientative si nu incumba cu nimic responsabilitatea Companiei privind informatiile publicate pe respectivele site-uri sau disponibilitatea lor. Legaturile catre aceste site-uri, nu reprezinta un acord, o aprobare, sau o verificare a acelui site sau pagina si va fi accesat numai pe propriul dumneavoastra risc.

Compania nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste continutul acestor site-uri, nefiind raspunzatoare pentru incorectitudinile, inexactitatile, intarzierile, intreruperile, erorile, omisiunile, sau orice pierderi care ar putea interveni.

 

Limitarea raspunderii

Compania declara ca informatiile si materialele incluse in acest site, inclusiv serviciile, produsele, informatiile, datele, textele, graficele, legaturile audio si video sau alte legaturi sunt existente si disponibile. (Informatiile si materialele incluse in acest site, inclusiv serviciile, produsele, informatiile, datele, textele, graficele, legaturile audio si video sau alte legaturi sunt oferite ”asa cum sunt” si ”disponibile”). Compania nu garanteaza pentru acuratetea, conformitatea sau complexitatea acestor informatii sau materiale, si nu raspunde pentru erorile sau omisiunile continute de acestea. Compania isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau inlocui continutul si informatiile din acest site oricand, si fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Nu garantam ca accesul la informatiile sau materiale din acest site va fi asigurat neintrerupt sau fara erori. Mai mult decat atat, nu garantam ca acest site sau materialele incluse, nu contin virusi, sau orice coduri, agenti sau macrouri care pot corupe sau distruge datele.

 

Jurisdictia si legea aplicabila

Aceste conditii de accesare si utilizare vor trebui a fi interpretate in conformitate cu legea romana.

Modificarea neautorizata a continutului acestui site constituie infractiune si se pedepseste conform art. 29 din Legea nr. 365/2002 - privind comertul electronic. Compania isi rezerva dreptul de a monitoriza modificarile neautorizate si tentativele de modificare neautorizata a continutului acestui site.

Orice neintelegere sau disputa referitoare la Conditiile de accesare si de utilizare a acestui site va fi solutionata de instantele judecatoresti din Romania.