Facebook Twitter

 

Raport anual 2018
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Transparenta institutionala
Angajamente Consiliul Concurentei
Dezbateri publice
Contracte cadru cf. Lg. 235/2017
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Portul Constanta - reprezentat la Transport Logistic Munchen, cel mai important eveniment expozitional din Europa Joi, 06 iunie 2019
In perioada 4 - 7 iunie 2019, se desfasoara la Munchen, Germania, cel mai reprezentativ eveniment expozitional din domeniul transporturilor, CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta fiind prezenta si la aceasta editie in standul Romaniei, organizat de AHK - Camera de Comert si Industrie Romano- Germana.
Transport Logistic este singura expozitie din Europa dedicata tuturor modurilor de transport. La editia anterioara, in 2017, evenimentul a reunit peste 2.100 de firme expozante din 60 de tari, inregistrandu-se peste 60.000 de vizitatori din peste 120 de tari.
Transport Logistic asigura expozantilor si vizitatorilor oportunitati importante de a-si prezenta serviciile, precum si un program de conferinte unde peste 200 de specialisti vor prezenta informatii si vor raspunde la intrebari intr-o serie de prelegeri, mese rotunde si conferinte avand ca subiect tendintele din domeniul transporturilor.
Va asteptam sa ne vizitati la standul Romaniei, pavilionul A4 - standul 213!