Facebook Twitter

 

Raport anual 2018
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Transparenta institutionala
Angajamente Consiliul Concurentei
Dezbateri publice
Contracte cadru cf. Lg. 235/2017
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Participanti din intreaga lume la editia de la Constanta a Black Sea Ports and Shipping Miercuri, 10 iulie 2019
A opta editie a evenimentului Black Sea Ports&Shipping si-a deschis portile astazi, 10 iulie 2019, in prezenta primarului municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a directorului general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, Daniela Serban, a directorului Transport Business, Rory James Doyle, si a numerosi delegati si expozanti.
In cuvantul sau de bun venit, primarul Decebal Fagadau, a subliniat potentialul economic al orasului Constanta si parteneriatul solid dintre municipalitate si Portul Constanta.

Editia din acest an, a opta, se desfasoara la hotel Del Mar din Mamaia in perioada 10 - 11 iulie 2019 si este gazduita de CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, evenimentul fiind cel mai important de acest gen din regiunea Marii Negre.
Prezenta la Constanta a Black Sea Ports&Shipping este motivata de importanta portului romanesc in regiunea Marii Negre, de relatiile stranse pe care Portul Constanta le are cu celelalte porturi din zona, de potentialul de dezvoltare a afacerilor.

Tematica Black Sea Ports&Shipping se refera la abordarea problemelor de actualitate si la provocarile din domeniul transportului si logisticii la nivel mondial.
In prima zi a conferintei s-a discutat despre impactul Brexitului asupra Portului Constanta, pozitionarea Portului Constanta ca poarta maritima intre Asia si Europa, noi trenduri in stabilirea rutelor de transport in Marea Neagra, rolul transportului maritim in dezvoltarea comertului pe coridorul TRACECA, etc.

Evenimentul reprezinta o oportunitate pentru operatorii portuari din Portul Constanta de a-si prezenta serviciile, solutiile pe care le propun pentru dezvoltarea afacerilor, sa poata avea intalniri de afaceri cu reprezentanti ai unor companii cu experienta la nivel global.

Editia din acest an a Black Sea Ports&Shipping reuneste 30 de lideri din domeniul transportului international, peste 300 specialisti din domeniul portuar, reprezentanti ai autoritatilor, importatori, exportatori, linii de transport maritim, expeditori de marfa, companii de logistica, porturi, companii de exploatare a terminalelor, operatori feroviari, firme specializate in echipamente portuare si furnizori de servicii din tari din intreaga regiune a Marii Negre.

Tarile reprezentate la acest eveniment de marca pentru transportul naval sunt: Kazahstan, Turcia, Georgia, Polonia, Grecia, Marea Britanie, Serbia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Olanda, Malaezia, Luxemburg, Germania, Italia, Azerbaijan, Belgia.
Acestora li se alatura companii romanesti din domeniul transporturilor si logisticii, precum si parteneri europeni ai Portului Constanta.

Evenimentul cuprinde si o expozitie a participantilor, expozantii reprezentand domenii diferite de activitate conexe transportului naval.

Pentru sprijinul pe care CN APM SA l-a acordat in organizarea avestui eveniment, Rory James Doyle a inmanat o placheta de onoare directorului general al CN APM SA Constanta, Daniela Serban.