Facebook Twitter

 

Raport anual 2018
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Transparenta institutionala
Angajamente Consiliul Concurentei
Dezbateri publice
Contracte cadru cf. Lg. 235/2017
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Noi lucrari de reparatii la infrastructura rutiera in Portul Constanta Vineri, 19 iulie 2019
Lucrarile de reparatii ale infrastructurii rutiere din Portul Constanta s-au desfasurat in perioada 15 - 19 iulie 2019 conform programului, continuand cu refacerea unor platforme carosabile cu imbracaminte de beton in zona Unitatea Militara si zona Siloz - Macnav - Magazii Tabla si reparatii locale la imbracamintea asfaltica in zona Romcargo - Constanta Sud. Totodata s-au desfasurat lucrari pentru securizarea si semnalizarea accesului pe digul de Nord din Portul Constanta.

In saptamana 22 - 27 iulie 2019 vor continua lucrarile de reparatii la infrastructura rutiera cu refacerea platformelor carosabile in zona Siloz - Macnav - Magazii Tabla si reparatii locale la imbracamintea asfaltica din zona Sens Giratoriu - Dana 44. Programarea mai include si executia a trei camere de tragere pentru alimentarea cu energie electrica in zona Ferry Boat - APM Terminals, zona Constanta Sud.

Lucrarile fac parte din Programul anual de intretinere a drumurilor in Portul Constanta, activitate desfasurata de CN APM SA Constanta, prin Sucursala de Servicii Port.