Facebook Twitter

 

Raport anual 2018
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Transparenta institutionala
Angajamente Consiliul Concurentei
Dezbateri publice
Contracte cadru cf. Lg. 235/2017
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Lucrarile de reparatii continua la infrastructura rutiera din Portul Constanta Vineri, 02 august 2019
Lucrarile de reparatii ale infrastructurii rutiere din Portul Constanta s-au desfasurat in perioada 29 iulie - 2 august 2019 conform programului, continuand cu refacerea unor platforme carosabile cu imbracaminte de beton in zona Siloz - Macnav - Magazii Tabla, cu lucrari de executie la trei camere de tragere pentru alimentarea cu energie electrica in zona Ferry Boat - APM Terminals, zona Constanta Sud, refacerea unor platforme carosabile cu imbracaminte beton in zona danelor 85 - 89.
In saptamana 5 - 9 august 2019 vor continua lucrarile de reparatii la infrastructura rutiera cu refacerea platformelor carosabile cu imbracaminte beton in zona Dane 85 - 89, cu executia a trei camere de tragere pentru alimentarea cu energie electrica in zona Ferry Boat - APM Terminals, zona Constanta Sud. De asemenea se vor reface marcajele rutiere in zona Poarta 5 - Dana Tehnica si se va curata de vegetatie zona Poarta 5 - Terminal Pasageri.
Lucrarile fac parte din Programul anual de intretinere a drumurilor in Portul Constanta, activitate desfasurata de CN APM SA Constanta, prin Sucursala de Servicii Port.