Facebook Twitter

 

Raport anual 2018
Companii portuare
Servicii de linie
Download
Informatii de interes public
Transparenta institutionala
Angajamente Consiliul Concurentei
Dezbateri publice
Contracte cadru cf. Lg. 235/2017
Anunturi Recrutare Management Privat
Cariere

 

   
Harta site
   
           
   
Arhiva evenimente
Inregistrari 1-100 din 148.
 1 2  
 
Portul Constanta alaturi de partenerii ungari, 19-20 noiembrie, BudapestaMiercuri, 23 octombrie 2019
CN APM SA Constanta impreuna cu compania CARGO Kozlekedesi Kft. organizeza "Navigator Vilag Conference", editia a XX-a, la Budapesta, Ungaria, in perioada 19-20 noiembrie 2019. Prin organizarea acestui eveniment, CN APM SA Constanta urmareste mentinerea Portului Constanta in atentia transportatorilor din Ungaria, pe o piata extrem de dinamica si diversificata.
CN Administratia Porturilor Maritime si Primaria municipiului Constanta participa impreuna la EXPO REAL Munchen 2019Miercuri, 09 octombrie 2019
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA si Primaria municipiului Constanta participa cu un stand comun, in zona dedicata Romaniei, la EXPO REAL Munchen, targ international pentru proprietati si investitii, care are loc in perioada 7-9 octombrie 2019.
Acest parteneriat are ca scop promovarea potentialului de dezvoltare industriala a orasului - port, privind parcuri logistice, instalatii de prelucrare, spatii dedicate de operare etc.
CN APM SA la a doua editie a Upgrade Romania Miercuri, 02 octombrie 2019
Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, Daniela SERBAN, a prezentat proiectele de dezvoltare in derulare si de perspectiva ale Portului Constanta, la dezbaterea "Upgrade Romania - Solutii pentru finantarea marilor proiecte de investitii ale Romaniei" organizata astazi, 2 octombrie 2019, de DC Media Group.
Evolutia porturilor maritime romanesti, traficul de marfuri si investitiile realizate de CN APM au reprezentat teme de interes pentru cei prezenti. Daniela SERBAN a insistat asupra cresterii semnificative a traficului fluvial de marfuri, subliniind importanta Dunarii si necesitatea realizarii dragajului pe fluviu.
Noi conexiuni de business la Eastern Europe ConnectedJoi, 26 septembrie 2019
Revista Intermodal&Logistics a organizat joi, 26 octombrie 2019 la Hotel Ramada Parc, Bucuresti, a treia editie a conferintei regionale EASTERN EUROPE CONNECTED, eveniment care si-a propus sa promoveze solutiile sustenabile de transport marfa si sa faciliteze crearea de noi conexiuni de business si sinergii intre actorii lantului logistic in Europa de Est.
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime a fost reprezentata la eveniment si a participat la discutiile din panel, alaturi de delegati ai porturilor europene, ai cailor ferate, transportatorilor de containere, consultanti internationali.
Delegatia Administratiei Porturilor Maritime SA, la Ambasada Romaniei in SerbiaMiercuri, 25 septembrie 2019
Delegatia CN Administratia Porturilor Maritime SA, condusa de directorul general Daniela Serban, s-a intalnit, azi, 25 septembrie 2019, cu Excelenta Sa, Oana Cristina Popa, Ambasadorul Romaniei in Serbia.
Discutiile s-au axat pe relatiile economice dintre Portul Constanta si partenerii sarbi, traficul de marfuri prin porturile maritime romanesti si posibilitatea atragerii de noi fluxuri de marfa catre Portul Constanta.
Directorul general Daniela Serban a multumit Ambasadei Romaniei din Serbia pentru sprijinul acordat Portului Constanta si implicarea in evenimentele acestuia.
Vizita delegatiei CN APM SA la Ambasada Romaniei din Serbia precede evenimentul organizat anual de Portul Constanta la Belgrad, Ziua Portului Constanta.
Ziua Portului Constanta la Belgrad, pe 26 septembrie 2019Luni, 09 septembrie 2019
Ziua Portului Constanta la Belgrad, eveniment organizat de CN APM SA Constanta, va avea loc in acest an pe 26 septembrie, la Holiday Inn Hotel din Belgrad, Serbia.
Ajuns la a treisprezecea editie, evenimentul este asteptat cu interes in egala masura de partenerii sarbi si de comunitatea portuara constanteana.
Intalnirile de afaceri care au loc cu aceasta ocazie contribuie la imbunatatirea constanta a relatiilor de colaborare intre portul Constanta si porturile sarbesti, cu mediul de afaceri sarb, precum si la dezvoltarea relatiilor de transport si a schimbului de marfuri in zona.
Informatii suplimentare: Iancu Hagi - ihagi@constantza-port.ro, Serviciul Marketing telefon: 0241.60.11.24, Vladan Misic - vladan.misic@constantza-port.ro.
Initiativa celor Trei Mari, un impuls economic pentru dezvoltarea EuropeiVineri, 06 septembrie 2019
In cursul primei zile a celei de-a saptea editii a Congresului Maritim International, reprezentantul CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a luat parte la dezbaterea "Initiativa celor Trei Mari - un impuls economic pentru dezvoltarea Europei", impreuna cu experti din Polonia, Croatia si Lituania.
Cea de-a saptea editie a Congresului Maritim International are loc la Szczecin, Polonia, in perioada 5-6 septembrie 2019.
Roxana Minzatu, ministrul Fondurilor Europene, vizita in Portul ConstantaMiercuri, 24 iulie 2019
Daniela Serban, director general al CN APM SA Constanta, a primit astazi, 24 iulie 2019, vizita ministrului Fondurilor Europene, Roxana Minzatu.
Discutiile s-au axat pe stadiul proiectelor de dezvoltare a infrastructurii portului Constanta finantate cu fonduri europene, dintre care le amintim pe cele aflate in derulare: "Modernizarea infrastructurii si protectia mediului in Portul Constanta - PROTECT", "Implementarea unei dane specializate intr-o zona cu adancimi mari (Dana 80)" si "Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea cresterii adancimii senalelor si bazinelor si a sigurantei navigatiei in Portul Constanta".
Vizita a inclus un tur tehnic al portului Constanta, la bordul navei Anghel Saligny.
Black Sea Ports and Shipping, la ConstantaLuni, 08 iulie 2019
Black Sea Ports&Shipping este cel mai important eveniment din zona Marii Negre, axat pe transporturi, logistica, shipping, ajuns in acest an la cea de-a opta editie.
Acesta se va desfasura în perioada 9-11 iulie 2019, la hotel Del Mar, din Mamaia.
Programul evenimentului Black Sea Ports&Shipping cuprinde o expozitie si un program amplu de conferinte, sustinute de 30 lideri internationali cu expertiza in domeniu.
Daniela Serban, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, la aniversarea Zilei Nationale a SUA, la BucurestiVineri, 05 iulie 2019
Daniela Serban, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, a participat, la invitatia Ambasadei Statelor Unite in Romania la receptia prilejuita de cea de a 243-a aniversare a Zilei Independentei SUA.
La eveniment au participat numeroase oficialitati si personalitati din domenii de activitate reprezentative.
Ambasadorul Hans Klemm a declarat in discursul sau ca rezultatele economice puternice ale Romaniei au transformat-o intr-un magnet pentru investitiile americane.
Daniela Serban, la festivitatea organizata cu ocazia Zilei Independentei Statelor Unite la baza Mihail Kogalniceanu Joi, 04 iulie 2019
Daniela Serban, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, la invitatia comandantului bazei, colonel Wesley Dale Murray, a participat la festivitatea prilejuita de Ziua Nationala a SUA, in cadrul Bazei Mihail Kogalniceanu.
Au fost prezenti reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, conducatori de institutii publice si sefi de unitati militare romane.
Noul ambasador al Chinei in Romania, prima vizita in Portul ConstantaMiercuri, 03 iulie 2019
Directorul general al CN APM SA Constanta, Daniela SERBAN a primit astazi vizita noului ambasador al Chinei in Romania, Excelenta Sa JIANG Yu, insotit de WANG Fei, secretar in cadrul ambasadei. Discutiile au inclus o prezentare a portului Constanta si a proiectelor de dezvoltare aflate in derulare. CN APM SA Constanta are incheiate parteneriate cu mai multe porturi si asociatii profesionale, pentru a atrage trafic de marfuri, pentru a intra pe noi piete si a utiliza toate oportunitatile, parafand in ultimii ani protocoale de colaborare cu porturile Qingdao si Ningbo din China.
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, la "Upgrade Romania - Marile proiecte de investitii 2019"Joi, 13 iunie 2019
Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, Daniela Serban, a prezentat proiectele de dezvoltare ale Portului Constanta, la dezbaterea "Upgrade Romania - Marile proiecte de investitii 2019", organizata de DC Media Group.
Evolutia porturilor maritime romanesti, traficul de marfuri si investitiile realizate de CN APM si operatorii privati au reprezentat temele de interes pentru cei prezenti.
Portul Constanta - reprezentat la Transport Logistic Munchen, cel mai important eveniment expozitional din EuropaJoi, 06 iunie 2019
In perioada 4 - 7 iunie 2019, se desfasoara la Munchen, Germania, cel mai reprezentativ eveniment expozitional din domeniul transporturilor, CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta fiind prezenta si la aceasta editie in standul Romaniei, organizat de AHK - Camera de Comert si Industrie Romano- Germana.
Transport Logistic este singura expozitie din Europa dedicata tuturor modurilor de transport. La editia anterioara, in 2017, evenimentul a reunit peste 2.100 de firme expozante din 60 de tari, inregistrandu-se peste 60.000 de vizitatori din peste 120 de tari.
Portul Constanta - dezbateri cu partenerii sai din proiectul DAPhNE la evenimentul Transport Logistic de la MunchenMiercuri, 05 iunie 2019
In cadrul evenimentului Transport Logistic - Munchen, partenerii din proiectul DAPhNE, din care face parte si Portul Constanta, reprezentat de CN APM SA Constanta, au organizat "The Danube Ports Info Day", activitate menita sa promoveze porturile Dunarii ca noduri logistice si de servicii.

Fluxurile de marfuri ale porturilor din Serbia, Croatia Bosnia si Hertegovina, cu potential pentru Portul ConstantaJoi, 30 mai 2019
In perioada 28-30 mai 2019, reprezentanti ai CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta au efectuat o vizita de lucru in porturi din Serbia, Croatia si Bosnia - Hertegovina. In Serbia au fost vizitate porturile dunarene Belgrad, Novi Sad si Smederevo, precum si portul Sabac situat pe raul Sava, afluent al Dunarii. Aceste porturi au potential important pentru fluxurile de marfa tranzitate prin portul Constanta, in special pentru marfuri agri-bulk , fertilizanti, minereu si carbune. Un alt aspect important il reprezinta recenta achizitie a portului Novi Sad de catre compania P&O, care face parte din grupul DP World.
CN APM SA, la evenimentul revistei Tranzit dedicat industriei de transport si logisticaJoi, 30 mai 2019
Revista Tranzit organizeaza, in aceste zile la Cluj-Napoca, Expo Tranzit, un eveniment dedicat industriei de transport si logistica, Portul Constanta si potentialul sau de atragere a fluxurilor de marfuri din Europa, fiind subiecte de interes pe ordinea de zi.
CN APM SA Constanta este reprezentata la eveniment, parte a dialogului dintre transportatori si autoritati.
CN APM SA Constanta si porturile dunarene Baja, Pancevo si Vukovar isi consolideaza parteneriatulMarti, 28 mai 2019
Zilele acestea la Vukovar, reprezentantii CN APM SA Constanta si porturile partenere Baja (Ungaria), Pancevo (Serbia), Vukovar (Croatia) cauta impreuna noi modalitati de dezvoltare si solutii pentru problemele cu care se confrunta activitatile portuare fluviale de pe Dunare. Portul Constanta, prin CN APM SA Constanta, are semnate protocoale de cooperare cu porturile Baja, Pancevo, Vukovar, iar in luna iunie 2018, cei patru parteneri au convenit ca anual sa se intalneasca pentru discutii intr-un demers comun, un pas inainte pentru o organizare si cooperare mai buna intre porturile dunarene si Portul Constanta.
CN APM SA Constanta, la prima editie a expo-conferintei Caspian Ports and ShippingMarti, 14 mai 2019
In aceste zile, la Aktau, in Kazahstan, se desfasoara prima editie a Caspian Ports & Shipping, expo-conferinta la care participa ca speakeri si reprezentantii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.
Profesori universitari din China, vizita in Portul ConstantaMarti, 14 mai 2019
Portul Constanta a fost vizitat pe 10 mai de o delegatie chineza reprezentand Shanghai Academy of Social Sciences (SASS).
Cei patru profesori, ZHANG Daogen, Presedinte al SASS, WANG Jian, autor al lucrarii de cercetare "One Belt One Road" - o viziune asupra viitorului relatilor dintre China si Orientul Mijlociu, SHEN Kaiyan, vicepresedinte al Shanghai Economist Association si XUE Anwei, profesor universitar asociat SASS, au fost interesati de fluxurile de marfuri si rutele de transport care includ Portul Constanta.
Vizita de lucruMarti, 14 mai 2019
CN APM SA Constanta a primit in data de 9 mai 2019 vizita participantilor la cursul postuniversitar "Managementul Strategic al Afacerilor Interne", organizat de Colegiul National de Afaceri Interne al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".
Cursantii s-au intalnit cu conducerea companiei care le-a prezentat planurile de dezvoltare a porturilor maritime romanesti si au facut un tur amplu al portului Constanta.
Portul Constanta si-a intalnit partenerii ungariJoi, 28 februarie 2019
Pe 27 februarie 2019, la sala de conferinte a Aquaworld Resort din Budapesta, Portul Constanta si-a intalnit partenerii ungari, intr-un eveniment la care au participat peste o suta de reprezentanti ai firmelor din Ungaria si ai comunitatii portuare.
Au fost prezenti traderi de cereale, firme de transport naval, de containere si de logistica din Ungaria, reprezentanti ai porturilor dunarene Baja, Mahart si Dunavecse.
Traficul de marfuri dintre Portul Constanta si porturile ungare a depasit, in 2018, 1,5 milioane tone, cerealele predominand cu 700.000 tone.
Premiile de Excelenta 2018Joi, 13 decembrie 2018
Pe 19 decembrie, Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA, impreuna cu Constanta Port Business Association, vor organiza ceremonia de decernare a premiilor de excelenta pentru activitatea portuara pe anul 2018.
Evenimentul se va desfasura la Gara Maritima - Sala de Marmura si vor participa reprezentanti ai operatorilor portuari, autoritati locale, diplomati.
Port of Constanta meets Hungarian Partners, 27 februarie 2019 - Budapesta, UngariaJoi, 13 decembrie 2018
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta intentioneaza sa revina in luna februarie a anului 2019, la Budapesta, in Ungaria, cu un eveniment ce va pune accent pe reintalnirea partenerilor nostri de afaceri, atat din Romania, cat si din Ungaria.
Cu acest prilej se vor reuni cei direct implicati in activitati din sfera transporturilor - operatori portuari, transportatori fluviali, operatori feroviari, companii de infrastructura feroviara, reprezentanti ai ministerelor de resort si factori de decizie din acest segment de activitate al transporturilor, precum si reprezentanti ai Ambasadei Romaniei la Budapesta, un sustinator constant al tuturor proiectelor demarate de compania noastra.
Evenimentul are scopul de a imbunatati colaborarile existente, dar si identificare a unor viitori parteneri.
Portul Constanta la BudapestaMarti, 25 septembrie 2018
Pe data de 3 octombrie 2018, CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va organiza Ziua Portului Constanta la Budapesta, editia cu numarul XII.
Ziua Portului Constanta la Budapesta faciliteaza intalnirea operatorilor din portul Constanta cu reprezentanti ai autoritatilor si cu specialisti din Ungaria, pentru discutii despre probleme si solutii privind traficul de marfuri dintre Romania si Ungaria si despre traficul de containere.
TransLogistica EXPO 2018, la a IV a editieLuni, 24 septembrie 2018
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta participa in perioada 26-28 septembrie la cea de-a IV-a editie a evenimentului international TransLogistica EXPO 2018.
Evenimentul gazduit la Pavilionul Expozitional Romexpo ofera reprezentantilor companiei o buna ocazie pentru a interactiona cu vizitatorii interesati de Portul Constanta, la standul propriu.
Va asteptam la standul CN APM SA Constanta cu nr. 53 din noul pavilon B1.
Proiectul DAPhNE - Reteaua porturilor dunareneMarti, 04 septembrie 2018
Pe 5 septembrie 2018, ora 11.30, la sala de conferinte a hotelului Del Mar din Mamaia, va avea loc un workshop cu tema Port Management Models, organizat in cadrul proiectului Daphne.
Evenimentul va fi deschis de directorul general al CN APM SA Constanta, Nicolae Dan Tivilichi.
Vor participa parteneri din mai multe tari, precum Romania, Ungaria, Bulgaria, Croatia, memebre in consortiul proiectului.
Ziua Portului Constanta la Belgrad, pe 27 septembrie 2018Luni, 20 august 2018
Ziua Portului Constanta la Belgrad, eveniment organizat de CN APM SA Constanta, va avea loc în acest an pe 27 septembrie, la Holiday Inn Hotel din Belgrad, Serbia.
Ajuns la a douasprezecea editie, evenimentul este asteptat cu interes in egala masura de partenerii sarbi si de comunitatea portuara constanteana.
Intalnirile de afaceri care au loc cu aceasta ocazie contribuie la imbunatatirea constanta a relatiilor de colaborare intre portul Constanta si porturile sarbesti, cu mediul de afaceri sarb, precum si la dezvoltarea relatiilor de transport si a schimbului de marfuri in zona.
Informatii suplimentare: Iancu Hagi - ihagi@constantza-port.ro, Serviciul Marketing telefon: 0241.60.11.24, Vladan Misic - vladan.misic@constantza-port.ro
Portul Constanta se prezinta la Bruxelles, la Parlamentul European Marti, 29 mai 2018
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta organizeaza, conferinta eveniment "Ziua Portului Constanta la Parlamentul European", pe data de 6 iunie 2018, la Bruxelles, Belgia.
Astfel se urmareste cresterea impactului Portului Constanta ca port maritim-fluvial si "core-port" pe Coridorul TEN-T Rin-Dunare in contextul economiei Uniunii Europene.
Ziua Portului Constanta la Krems - Austria, pe 19 aprilie Luni, 16 aprilie 2018
Pe 19 aprilie 2018 va avea loc la Krems, in Austria, Ziua Portului Constanta, eveniment cu traditie in mediul de afaceri austriac, ajuns la a XII-a editie.
Ca in fiecare an, Ziua Portului Constanta la Krems se bucura de o participare importanta, atat prin tematica abordata in cadrul prezentarilor, dar mai ales prin nivelul de reprezentare al companiilor participante, ceea ce ilustreaza interesul pentru actualizarea permanenta a informatiilor privind potentialul oferit de Portul Constanta partenerilor sai.

Workshopuri nationale - Proiectul DAPhNE - Reteaua porturilor dunareneLuni, 26 martie 2018
In perioada 27-28 martie 2018, Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta organizeaza la Hotelul Ibis din Constanta doua workshopuri nationale aferente proiectului DAPhNE (Programul Transnational Dunarea), care vor avea ca subiect Finantarea investitiilor in porturi (Scheme de ajutor de stat) si Imbunatatirea si armonizarea legislatiei portuare. Cele doua evenimente vor reuni, pe langa partenerii consortiului proiectului, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor, autoritatilor portuare, Consiliului Concurentei precum si ai stakeholderilor implicati in activitatea portuara.
Portul Constanta intalneste Portul VukovarVineri, 09 februarie 2018
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta si Luka Vukovar d.o.o organizeaza in data de 14 martie 2018, la Hotelul "Lav", Vukovar, Croatia, cea de-a doua editie a "Port of Constantza meets Port of Vukovar".
Evenimentul este rezultatul cooperarii incepute in anul 2015 si are ca scop prezentarea progresului realizat de la ultima editie, urmand sa se identifice noi modalitati de imbunatatire a cooperarii dintre cele doua parti.
"Constanta Port Container Day", 22 martie 2018, Cluj-NapocaVineri, 02 februarie 2018
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta si revista Intermodal&Logistics organizeaza, pe 22 martie 2018, la "Grand Hotel Italia", Cluj-Napoca cea de-a doua editie a Constanta Port Container Day, cu sprijinul DP World Constanta, SOCEP si COSCO Shipping.
Tematica principala de dezbatere a Constanta Port Container Day din acest an va fi Portul Constanta - punct de acces al exportatorilor din Romania catre piata globala. Oportunitati si provocari.

Locomotiva electrica cu acumulatori - LEA, o inovatie a Euroest RomaniaJoi, 28 decembrie 2017
Euroest Romania a primit, recent, premiul de excelenta in domeniul feroviar pentru inventie, cercetare si inovatie, pentru dezvoltarea locomotivei electrice cu acumulatori - LEA.
Inovatia a fost premiata in cadrul Galelor Club Feroviar. Proiectul a vizat modernizarea locomotivei LDH1250 si transformarea in locomotiva electrica pe acumulatori LEA.

Reprezentantii CN APM SA, prezenti la Tbilisi Belt and Road ForumLuni, 27 noiembrie 2017
In perioada 27-29 noiembrie 2017, o delegatie a CN APM SA Constanta va participa la evenimentul "Tbilisi Belt & Road Forum", care va avea loc la Tbilisi, Georgia, fiind organizat sub patronajul premierului Georgiei, Giorgi Kvirikashvili.
Acest eveniment continua obiectivele "Forumului dedicat Drumului matasii", care a avut loc la Tbilisi in anul 2015, servind ca platforma pentru dialogul constant dintre guvern si companii.

CN APM SA participa la Danube Transport DayMiercuri, 22 noiembrie 2017
CN APM SA Constanta va participa, in data de 23 noiembrie 2017, la evenimentul "Danube Transport Day", care va avea loc la Bruxelles, Belgia. Cea de-a doua editie a evenimentului este organizata de Asociatia Pro Danube International, cu sustinerea europarlamentarului Ana-Claudia Tapardel (membra a Comisiei pentru Transport si Turism din cadrul Parlamentului European).
Acest eveniment dedicat Dunarii va reuni, pe de o parte, oficialii Parlamentului European si ai Comisiei Europene si, pe de alta parte, reprezentantii industriei din principalele ramuri active in regiunea Dunarii. La editia din acest an va participa si Violeta Bulc, Comisarul European pentru Transporturi.
Portul Constanta va fi reprezentat la ceremonia de acordare a ESPO Award 2017Vineri, 03 noiembrie 2017
Portul Constanta va fi reprezentat, pe 8 noiembrie 2017, la Bruxelles la ceremonia de acordare a ESPO Award 2017, tema competitiei din acest an fiind implicarea artistica si culturala a porturilor.
Evenimentul va fi precedat de Adunarea Generala a ESPO, unde vor fi abordate: studiul ESPO privind reteaua TEN-T, raportul de progres si activitatile ESPO viitoare.
CN APM SA Constanta va participa la European Inland Terminals ConferenceVineri, 03 noiembrie 2017
CN APM SA Constanta va participa la European Inland Terminals Conference, care se va desfasura in perioada 09-10 noiembrie 2017, la Rouen, Franta.
Conferinta, ajunsa la cea de-a 12 editie, se concentreaza pe perspectivele de viitor cu privire la terminale si porturi interioare. Organizatorii doresc sa ofere partilor implicate raspunsuri si solutii, cu privire la metodele de adaptare la noile trenduri si provocari, dar si care sunt oportunitatile de afaceri.
Prima zi a conferintei se concentreaza pe aspecte de logistica inovatoare, iar a doua zi este dedicata perspectivelor de viitor ale huburilor si porturilor interioare.

Ziua Portului Constanta la Budapesta, Ungaria - 12 octombrie 2017Luni, 09 octombrie 2017
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta organizeaza cea de-a XI-a editie a evenimentului "Ziua Portului Constanta la Budapesta", pe data de 12 octombrie 2017.
Evenimentul este definit ca o initiativa de dezvoltare economica bilaterala si urmareste realizarea unui parteneriat reciproc avantajos intre firmele care isi desfasoara activitatea in domeniul portuar, cu scopul intensificarii fluxului diferitelor categorii de marfuri intre companiile portuare si din domenii asociate din Ungaria si Portul Constanta.
Ziua Portului Constanta la Belgrad, pe 21 septembrie 2017Luni, 11 septembrie 2017
CN APM SA Constanta va organiza pe data de 21 septembrie 2017, la Belgrad, Serbia cea de-a XI-a editie a evenimentului "Ziua Portului Constanta la Belgrad". Evenimentul se desfasoara sub semnul unor relatii de colaborare foarte bune intre Portul Constanta si porturile sarbesti, ca urmare a incheierii Memorandumului de Intelegere cu Portul Pancevo si declararea Portului Constanta ca principalul port maritim de tranzit pentru Serbia.
The Silk Road Summit, 4-6 octombrie 2017, ConstantaMarti, 22 august 2017
In perioada 4-6 octombrie 2017, va avea loc la Constanta The Silk Road Summit, un eveniment deosebit organizat de catre Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta, Asociatia Drumul Matasii si Constanta Port Business Association.
Acest summit va reuni toti actorii importanti implicati in mediul de afaceri din domeniul transporturilor si logisticii si va deschide noi cai spre o cooperare eficienta intre toate tarile aflate pe Drumul Matasii. De asemenea, participarea reprezentantilor din cadrul ministerelor si misiunilor diplomatice va aduce un plus de valoare acestui eveniment.

Zilele Portului Constanta la Belgrad si Budapesta, in pregatireVineri, 28 iulie 2017
CN APM SA Constanta, organizator al Zilelor Portului Constanta in Serbia si Ungaria, evenimente anuale devenite traditionale pentru comunitatea de afaceri din domeniul transporturilor, anunta ca acestea vor avea loc dupa cum urmeaza:
Ziua Portului la Belgrad, Serbia - 21 septembrie 2017
Ziua Portului la Budapesta, Ungaria - 12 octombrie 2017
Persoana de contact: Iancu Hagi - Serviciul Marketing Telefon: 0241.60.11.24
Email:ihagi@constantza-port.ro
Colocviul national ACVADEPOL, 29 iunie - 01 iulie 2017 la MamaiaLuni, 19 iunie 2017
Continuand traditia, a XXIV-a editie a Colocviului national ACVADEPOL se va desfasura in perioada 29 iunie - 01 iulie 2017 la Mamaia, hotel Flora.
Anual, la colocviu participa peste 100 de delegati reprezentanti ai porturilor romanesti maritime si fluviale, universitatile din Constanta si Galati, Academia Navala, Agentia de Protectie a Mediului dar si reprezentanti ai Consiliilor Locale si Consiliilor Judetene din Constanta si Galati, primariile celor doua municipii precum si reprezentanti ai Inspectoratelor Situatiilor de Urgenta din judetele Constanta, Galati, Giurgiu si Tulcea.
"Constanta Port Container Day", 8 iunie 2017, Cluj-NapocaLuni, 22 mai 2017
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta impreuna cu Camera de Comert si Industrie Cluj organizeaza evenimentul "Constanta Port Container Day", ce va avea loc pe data de 8 iunie 2017, la "Grand Hotel Italia" din municipiul Cluj-Napoca.
Portul Constanta la Black Sea Ports and Shipping 2017Luni, 15 mai 2017
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va participa la Expo-Conferinta Black Sea Ports & Shipping 2017, editia a VI-a, ce va avea loc in perioada 17-19 mai 2017, la Hotel Sheraton Batumi, Georgia.
Asteptam vizitatorii la Standurile nr. 9 si 17.
Evenimentul a fost conceput ca instrument si platforma de promovare a porturilor si transporturilor maritime in regiunea Marii Negre, care sa aduca impreuna specialisti ai celor doua industrii strans legate si reciproc determinante apartinand unei zone mai putin dezvoltate, in raport cu alte bazine maritime.
Administratia Porturilor Maritime - la cea de-a XVI-a editie a expozitiei "TRANSPORT LOGISTIC"Luni, 08 mai 2017
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta va participa la cel mai reprezentativ eveniment expozitional din Europa organizat in anul 2017: "TRANSPORT LOGISTIC", ce va avea loc la Munchen, Germania, in perioada 9-12 mai 2017.
Aceasta este singura expozitie din Europa dedicata tuturor modurilor de transport, fiind organizata de MESSE MUNCHEN GMBH, Germania, cu o frecventa bianuala. La ultima editie din 2015 au fost inregistrate peste 2000 de firme expozante din 62 de tari si 55.000 de vizitatori din peste 100 de tari.
Participati la Breakbulk Europe!Luni, 24 aprilie 2017
In perioada 24-26 aprilie 2017, Portul Constanta participa la cea de a XI a editie a evenimentului expozitional "Breakbulk Europe 2017", ce se desfasoara in Centrul Expozitional Antwerp Expo din orasul - port Antwerp, Belgia.
Organizat de prestigioasa companie ITE Group Ltd. (International Transport Events), Marea Britanie - Breakbulk Events & Media, evenimentul este conceput ca instrument si platforma de promovare pentru transportul, operarea si serviciile de logistica dedicate diferitelor tipuri de marfuri apatinand categoriei "breakbulk", marfurilor agabaritice si transporturilor Ro - Ro.
Portul Constanta pe Drumul Matasii - prezentariMiercuri, 05 aprilie 2017
Miercuri, 5 aprilie 2017, la sediul CN Administratia Porturilor Maritime SA, a avut loc masa rotunda pe tema Portul Constanta pe Drumul Matasii.

Prezentarile organizatorilor evenimentului le puteti descarca urmand linkurile de mai jos:


Prezentare CN APM S.A

Prezentare Constanta Port Business Association

Prezentare Asociatia Drumul Matasii

Portul Constanta pe Drumul Matasii Vineri, 31 martie 2017
Miercuri 5 aprilie 2017, ora 10, la sediul CN Administratia Porturilor Maritime SA, va avea loc masa rotunda pe tema Portul Constanta pe Drumul Matasii, organizata, in premiera, de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA, Constanta Port Business Association si Asociatia Drumul Matasii.
Constanta Port Container Day, la Cluj - NapocaJoi, 16 martie 2017
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta exprima intentia de a organiza un eveniment de promovare dedicat transportului de marfuri containerizate prin Portul Constanta, sub titulatura Constanta Port Container Day. Data propusa este 08 iunie 2017, evenimentul urmand a se desfasura in Cluj - Napoca, intr-o locatie care va fi stabilita pana la finele lunii martie. Scopul acestui eveniment, ce va cuprinde prezentari si networking, este acela de a informa companii din zona de vest a Romaniei, cu privire la rolul pe care Portul Constanta il poate juca in lantul logistic. Durata evenimentului este de o zi, in intervalul orar 09.30-16.00. Nu se percepe taxa de participare. Celor interesati le revin cheltuielile de transport si cazare. Invitam companiile doritoare sa-si exprime interesul fata de evenimentul Constanta Port Container Day la adresa de e-mail gpuia@constantza-port.ro si la tel. 0241 601115.
Ziua Portului Constanta la Budapesta, 17 noiembrie 2016, Budapesta, Ungaria Luni, 07 noiembrie 2016
CN APM SA Constanta organizeaza a zecea editie a Zilei Portului Constanta la Budapesta pe 17 noiembrie 2016. Acesta va avea loc la BETHLEN GÁBOR FOUNDATION PALACE din Budapesta si sunt asteptati numerosi participanti din mediul de afaceri ungar, diplomati, reprezentanti ai organizatiilor transportatorilor din Ungaria.
Alaturi de delegatia CN APM SA la editia aniversara a Zilei Portului Constanta, vor mai fi prezenti reprezentantii CN Administratia Canalelor Navigabile, precum si cei ai companiilor portuare Chimpex, Comvex, Socep, TTS, Umex, CSCT si Barter Port Operator.
Ziua Portului Constanta la Krems - Austria, pe 6 octombrieMarti, 27 septembrie 2016
Pe 6 octombrie 2016 va avea loc la Krems, in Austria, Ziua Portului Constanta, eveniment ajuns la a XI-a editie.
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta organizeaza acest eveniment, devenit cu traditie in mediul de afaceri austriac, in parteneriat cu Portul Mierka Donauhafen Krems.
Ca in fiecare an, Ziua Portului Constanta la Krems se bucura de o participare importanta, atat prin tematica abordata in cadrul prezentarilor, dar mai ales prin nivelul de reprezentare al companiilor participante, ceea ce ilustreaza interesul pentru actualizarea permanenta a informatiilor privind potentialul oferit de Portul Constanta partenerilor sai.
Ziua Portului Constanta la Belgrad, in Serbia - editie aniversaraJoi, 08 septembrie 2016
Cea de-a zecea editie a evenimentului "Ziua Portului Constanta la Belgrad" se va desfasura pe 22 septembrie 2016, la Holiday Inn Hotel din Belgrad, Serbia, evenimentul fiind asteptat cu interes in egala masura de partenerii sarbi si de comunitatea portuara constanteana.
Imbunatatirea constanta a relatiilor de colaborare intre portul Constanta si porturile sarbesti din ultimii zece ani, intarite prin declararea portului Constanta ca principal port maritim de tranzit pentru Serbia si parafate prin Memorandumul de Intelegere cu Portul Pancevo, reprezinta un context favorabil pentru dezvoltarea in continuare a relatiilor de transport si schimbului de marfuri in zona.
ACVADEPOL 2016Vineri, 24 iunie 2016
A 23-a editie a Colocviului national ACVADEPOL are loc la Baile Herculane, in perioada 22-25 iunie 2016, eveniment desfasurat fara intrerupere incepand cu anul 1993.
Anual, la colocviu participa peste 100 de delegati reprezentanti ai porturilor romanesti maritime si fluviale, ai administratiilor locare si din zona academica.
Sarbatorim "Ziua Universala a Iei"Vineri, 24 iunie 2016
Portul iei in Portul Constanta de "Ziua Universala a Iei"
Portul Constanta, reprezentat la Adunarea Generala a Medcruise, la OdessaMiercuri, 22 iunie 2016
In perioada 22-25 iunie 2016, se desfasoara la Odessa, in Ucraina, cea de-a 48-a Adunare Generala a Asociatiei MedCruise, sub moto-ul Celebrating 20 years MedCruise.
In calitatea sa de membru al MedCruise cu drepturi depline, CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta reprezinta interesele turistice si de dezvoltare a traficului de pasageri la nivel national in cadrul Asociatiei MedCruise. La acest eveniment, Portul Constanta va fi reprezentat de Teodor Patrichi, administratorul terminalului de pasageri. Acesta va prezenta participantilor atuurile Portului Constanta: cea mai performanta infrastructura din Marea Neagra, posibilitatea sa gazduiasca mai multe nave de pasageri simultan, facilitati pentru un tranzit rapid.
Portul Constanta ia pulsul sezonului agricol la Baja Grain Partnership, in UngariaMiercuri, 08 iunie 2016
CN APM SA Constanta va participa la cea de-a VIII-a editie a conferintei Baja Grain Partnership, care se va desfasura in perioada 8-9 iunie 2016 la Baja, Ungaria.
Baja Grain Partnership este un eveniment devenit traditional, desfasurandu-se anual incepand cu anul 2009 si reunind numerosi participanti din domeniul comertului cu cereale.
CN APM SA Constanta participa la conferinta anuala a Organizatiei Porturilor Maritime Europene Miercuri, 01 iunie 2016
CN APM SA Constanta va fi reprezentata pe 2 si 3 iunie 2016 la conferinta anuala a Organizatiei Porturilor Maritime Europene – ESPO, de la Dublin, Irlanda.
Editia din acest an a conferintei ESPO isi propune sa identifice modalitati de imbunatatire a eficientei transportului maritim si a porturilor, pe diferite coordonate: cautarea solutiilor de eliminare a barierelor din transportul maritim si obtinerea unei piete interne europene reale pentru transportul maritim, stabilirea agendei digitale pentru porturi, gasirea alternativelor pentru ca porturile sa poata beneficia de noi acorduri comerciale si identificarea blocajelor din sistem.
Portul Constanta, reprezentat la intalnirea Grupului de Lucru pentru Transporturi din cadrul Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre Luni, 30 mai 2016
In perioada 30-31 mai 2016, la Soci, in Rusia, are loc Intalnirea Grupului de Lucru pentru Transporturi din cadrul Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre - BSEC, eveniment care este precedat, pe 30 mai, de doua intalniri importante, a Grupului de Lucru ad-hoc pentru Autostrazi Maritime din cadrul Organizației Cooperarii Economice a Marii Negre (BSEC) si a Comitetului Director pentru Dezvoltarea Automagistralei Inelare a Marii Negre. Reprezentantii CN APM SA Constanta sunt prezenti la evenimente si vor modera o parte a discutiilor.

Programul evenimentului Black Sea Ports and Shipping 2016Vineri, 06 mai 2016
Pentru prima oara in Romania, in perioada 25-27 mai 2016 va avea loc la Constanta cea de-a cincea editie a Black Sea Ports&Shipping.
Evenimentul se va desfasura conform urmatorului program:

Miercuri, 25 mai 2016

TUR TEHNIC

- 8.30 – Inregistrarea delegatilor in holul Hotelului Malibu Mamaia
- 9.00 – Plecare de la Hotel Malibu Mamaia
- 9.15 – Sosire in Portul Constanta pentru primirea oficiala de catre echipa de management a CN APM SA Constanta, urmata de scurta prezentare a portului (macheta, dezvoltarea istorica a portului, scurta descriere a turului)
- 9.30 – Imbarcarea GRUPULUI I la bordul navei multifunctionale A. Saligny pentru turul tehnic al portului
- 9.30 – Imbarcarea GRUPULUI II pentru turul cu autocarul – vizita la USA-NIDERA, SOCEP, UMEX, DECIROM si CHIMPEX
CN APM SA Constanta participa la TIL 2016 - BelgradMiercuri, 30 martie 2016
O delegatie a CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va participa la conferinta Transport & Logistic of South East Europe and Danube Region - TIL 2016 care va avea loc pe 14 aprilie 2016, la Belgrad, Serbia.
Evenimentul este organizat sub auspiciile Ministerului Constructiilor, Transporturilor si Infrastructurii al Republicii Serbia, reunind reprezentanti si factori decizionali din domeniul industriei transporturilor si logisticii.

Zilele Portului Constanta, in pregatireJoi, 24 martie 2016
CN APM SA Constanta, organizator al Zilelor Portului Constanta in Serbia, Ungaria si Austria, evenimente anuale devenite traditionale pentru comunitatea de afaceri din domeniul transporturilor, anunta ca acestea vor avea loc dupa cum urmeaza:

Ziua Portului la Belgrad, Serbia - 22 septembrie 2016
Ziua Portului la Krems, Austria - 6 octombrie 2016
Ziua Portului la Budapesta, Ungaria - 17 noiembrie 2016

Black Sea Ports and Shipping 2016, in premiera la ConstantaJoi, 14 ianuarie 2016
A cincea editie a evenimentului Black Sea Ports&Shipping se va desfasura in acest an, in premiera in Romania, la Constanta, la Centrul Expozitional, în perioada 25-27 mai 2016. Aceasta editie este gazduita de CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, evenimentul fiind cel mai important de acest gen din regiunea Marii Negre. Tematica Black Sea Ports&Shipping se refera la abordarea problemelor de actualitate si la provocarile din domeniul transportului si logisticii la nivel mondial.
Intalniri importante la BruxellesLuni, 09 noiembrie 2015
Directorul General al Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta Valeriu Nicolae IONESCU va fi prezent la Adunarea Generala ESPO si la Conferinta FERRMED, evenimente programate pentru 10 si 12 noiembrie la Bruxelles, Belgia. CN APM SA Constanta isi continua astfel activitatea in cadrul ESPO, urmarind sporirea contributiei directe a Portului Constanta in calitatea sa de "core port" la elaborarea si implementarea documentelor care vizeaza consolidarea, dezvoltarea si armonizarea politicii UE in domeniul transportului naval si combinat.
Ziua Portului Constanta la Budapesta, o noua editieJoi, 05 noiembrie 2015
Pe 19 noiembrie 2015, va avea loc Ziua Portului Constanta la Budapesta, eveniment cu traditie in Ungaria.
In acest an Ziua Portului Constanta se va desfasura la Palatul Fundatiei Bethlen Gabor, in prezenta a numerosi delegati ai companiilor cu activitati in domeniul economic, al transporturilor, logisticii si comertului din Europa Centrala si de Vest si din Romania.
CN APM la Reuniunea Organizatiei de Cooperare Economica la Marea Neagra de la BucurestiJoi, 15 octombrie 2015
Pe 21 octombrie 2015, la Bucuresti, are loc Reuniunea ministrilor transporturilor din tarile membre ale Organizatiei de Cooperare Economica la Marea Neagra (OCEMN), eveniment care este precedat, pe 20 octombrie, de intalnirea Grupului de lucru ad-hoc pentru autostrazi maritime - MoS, precum si de o reuniune, la nivel de experti, pentru discutarea si analizarea declaratiei comune care va fi adoptata de catre ministrii transporturilor.

Conferinta la nivel inalt cu privire la stimularea investitiilor in transporturiLuni, 12 octombrie 2015
Valeriu Nicolae IONESCU, Directorul General al CN APM SA Constanta va participa la Conferinta la nivel inalt cu privire la stimularea investitiilor in transporturi, la invitatia Comisarului European pentru Transporturi - Violeta Bulc. Evenimentul este programat pe 22 octombrie 2015 la Bruxelles, Belgia.
"Tbilisi Silk Road Forum",15-16 octombrie 2015, Tbilisi, GeorgiaLuni, 12 octombrie 2015
Cu acest prilej, Valeriu Nicolae Ionescu, directorul general al CN APM SA Constanta vizeaza obiectivul clar de a face o promovare mai intensa pe pietele emergente pentru traficul de marfuri, in directia exporturilor de produse din Uniunea Europeana si importurilor de materii prime din tarile Bazinului Marii Caspice, folosind Constanta ca port de tranzit.
Portul Constanta participa la Forumul Coridorului Rin - Dunare , la BruxellesJoi, 01 octombrie 2015
In perioada 28-29 septembrie 2015, la Bruxelles in Belgia se desfasoara cea de-a cincea reuniune a Forumului Coridorului Rin-Dunare, precum si la cea de-a treia reuniune a Grupului de Lucru din cadrul Forumului Coridorului Rin-Dunare al Retelei Centrale, evenimente la care Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta este reprezentata de directorul general Valeriu Nicolae Ionescu.
Editie aniversara a Zilei Portului Constanta la Krems, pe 8 octombrie 2015Joi, 01 octombrie 2015
Pe 8 octombrie 2015, in Austria, va avea loc cea de-a zecea editie a Zilei Portului Constanta la Krems, Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA continuand traditia organizarii acestui eveniment, realizat in parteneriat cu Portul Mierka Donauhafen Krems.

Forumul International - Transportul de marfuri in regiunile Marii Negre si Marii CaspiceMiercuri, 16 septembrie 2015
Conferinta este programata in perioada 24-25 septembrie 2015, la Batumi, in Georgia, fiind axata pe aspecte semnificative, de actualitate, referitoare la dezvoltarea transportului maritim in regiunile Marii Negre si Marii Caspice, identificarea problemelor, operatiuni si evolutia in viitorul apropiat.
Evenimentul de la Batumi ofera ocazia participantilor de a se intalni cu liderii in domeniu, de a afla noutatile legate de directiile de dezvoltare ale regiunii din perspectiva porturilor si a marfurilor transportate si operate.
Ziua Portului Constanta, o noua intalnire importanta la BelgradJoi, 20 august 2015
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza cea de-a noua editie a "Zilei Portului Constanta", pe data de 24 septembrie 2015, la Holiday Inn Hotel din Belgrad, eveniment traditional in regiune datorita interesului manifestat pentru aceasta intalnire anuala intre parteneri de afaceri, investitori si autoritati din Romania si Serbia.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta a facut eforturi sustinute inca din 2007, o data cu deschiderea reprezentantei, pentru a promova si concretiza legaturi de afaceri solide si trainice intre firme din Serbia si Romania.
ACVADEPOL 2015 - eveniment concentrat pe strategia de organizare si legiferare in zona conservarii mediului inconjuratorMiercuri, 24 iunie 2015
Colocviul national cu participare internationala ACVADEPOL, ajuns la a 22-a editie, se va desfasura intre 25 si 27 iunie la hotel Flora, in Mamaia.
Colocviul vizeaza schimburi de informatii in domeniul protectiei mediului, in scopul prevenirii si combaterii poluarii in porturi. ACVADEPOL este evenimentul ce reuneste dezbateri ample cu privire la noile aparitii tehnice si stiintifice din domeniul protectiei mediului marin.
Portul Constanta la TEN-T Days 2015, in LetoniaLuni, 22 iunie 2015
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta participa in perioada 22-23 iunie 2015, la Riga, in Letonia, la evenimentul TEN-T Days 2015.
Pe 22 iunie, directorul general al CN APM SA Constanta, Valeriu Nicolae Ionescu, va lua parte la o intalnire dedicata planului de lucru pentru Coridorul Rin-Dunare, la invitatia Directiei Generale pentru Mobilitate si Transport (DG Move) din cadrul Comisiei Europene. Planul de lucru pentru acest coridor se bazeaza pe rezultatele unui studiu care a fost pe larg consultat si discutat pe tot parcursul anului 2014, în cadrul sedintelor Forumului Coridorului si intalnirilor grupului de lucru, cu privire la porturi si cai navigabile interioare, si a fost agreat in unanimitate de catre toate statele membre implicate.
Portul Constanta se prezinta la Vukovar, CroatiaJoi, 11 iunie 2015
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va organiza pe data de 17 iunie 2015 la Vukovar, in Croatia, evenimentul "The Port of Constanta meets the Port of Vukovar", inclus in seria actiunilor intreprinse de companie pentru mentinerea si consolidarea hinterlandului deservit.
Evenimentul se va bucura de participarea reprezentantilor Ambasadei Romaniei la Zagreb, ai Ministerului Transporturilor din Romania si din Republica Croatia, fiind estimata prezenta a 60 de invitati.
CN APM SA, promotor al tranzitului de cereale prin Portul Constanta la BAJA GRAIN PARTNERSHIPMarti, 26 mai 2015
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va fi reprezentata la evenimentul BAJA GRAIN PARTNERSHIP care se desfasoara pe 4 iunie 2015 la Baja, in Ungaria.
Acesta este un eveniment devenit traditional care se desfasoara anual incepand cu 2009 si reuneste numerosi participanti din domeniul comertului cu cereale. BAJA GRAIN PARTNERSHIP a aparut ca o necesitate resimtita de catre companiile care isi desfasoara activitatea in sectorul agricol din Ungaria, aceea de a realiza un schimb de informatii in domeniu.

CN APM SA prezenta la Black Sea Ports and ShippingJoi, 30 aprilie 2015
CN APM SA Constanta va continua politicile de promovare a porturilor maritime romanesti in cadrul celei de-a 4-a editii a Expo-Conferintei Black Sea Ports & Shipping, ce va avea loc in perioada 28-29 mai 2015, la Marriot Hotel Asia, Istanbul, Turcia, eveniment organizat de compania Transport Events Management Limited din Kuala Lumpur, Malaysia.
Portul Constanta, expozant la targul international Transport Logistic, de la MunchenJoi, 30 aprilie 2015
In perioada 5-8 mai 2015, Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va participa ca expozant la Targul International Transport Logistic, care se desfasoara la München, in Germania.
Manifestarea este specializata in logistica, telematica si sisteme de transport si este organizata de societatea de targuri si expozitii Messe München International si include un amplu program de conferinte referitoare la ultimele tendinte, inovatii si piete viitoare in domeniu.
Noi pasi in cooperarea regiunilor Dunarii si ale Marii Negre de VestJoi, 11 decembrie 2014
In perioada 11-12 decembrie 2014 au loc la Hotel Ibis, Constanta, lucrarile workshop-ului regional comun in regiunea Marii Negre de Vest si a Dunarii, organizat de Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta.
Evenimentul reuneste reprezentanti ai autoritatilor regionale, municipale si portuare, specialisti din Romania, Austria si Bulgaria, in baza Memorandumului de Intelegere pentru Stabilirea Cooperarii intre Comunitatea de lucru a Statelor Dunarene, reprezentate de Landul Austria de Jos - inclusiv porturile dunarene - si Regiunile Marii Negre de Vest si porturile acestora, document semnat pe 27 noiembrie 2013 la Constanta.
B2B Meeting romano-ungar in domeniul transportului naval de marfuriMiercuri, 19 noiembrie 2014
Pe 27 noiembrie 2014, la Budapesta, la sala de conferinte a hotelului Saint George Residence, va avea loc evenimentul Romanian - Hungarian - B2B Meeting on Bulk Cargo&Logistics.
Evenimentul este organizat de CN APM SA Constanta, ca un parteneriat reciproc avantajos intre firmele care isi desfasoara activitatea in domeniul portuar, cu scopul intensificarii fluxului diferitelor categorii de marfuri intre companiile portuare si din domenii asociate din Ungaria si Portul Constanta.
In cadrul evenimentului se va semna un Protocol de Colaborare intre Portul Baja, Ungaria, si Portul Constanta.
Pentru informatii suplimentare: tel: 0241.60.11.24, 0241.60.13.36, email: ihagi@constantza-port.ro .
Participare internationala la Ziua Portului Constanta la Krems, in AustriaVineri, 29 august 2014
Pe 9 octombrie 2014, CN APM SA Constanta va organiza, cea de a noua editie a evenimentului Ziua Portului Constanta la Krems , in Austria.
Acest eveniment este dedicat promovarii avantajelor si serviciilor pe care le ofera Portul Constanta clientilor sai, identificarii unor noi oportunitati de afaceri pentru atragerea traficului de marfuri pe Dunare, precum si stabilirea de noi contacte si colaborari in acest sens.
In premiera, la Ziua Portului Constanta la Krems vor participa reprezentantii porturilor Batumi (Georgia), Baku (Azerbaidjan) si Turkmenbashi (Turkmenistan).

Ziua Portului Constanta la Belgrad - a VIII-a editieMarti, 26 august 2014
In data de 25 septembrie 2014, CN APM SA Constanta va organiza in Serbia "Ziua Portului Constanta la Belgrad".
Evenimentul a ajuns la a VIII - a editie desfasurata in regiune.
Devenita deja o traditie, Ziua Portului Constanta la Belgrad se va bucura de participarea unor oficialitati de prim rang din Serbia si Romania, reprezentanti ai CN APM SA Constanta, precum si ai unor companii din domeniile transport naval, logistica, expeditii, activitati import-export.
Portul Constanta interesat de dezvoltarea in domeniul LNGMarti, 27 mai 2014
La invitatia Asociatiei Pro Danube, Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta participa la intalnirea consortiului LNG Masterplan, in perioada 26-27 mai 2014, organizata la Galati.
Intalnirea consortiului se concentreaza pe prezentarea realizarilor din cadrul proiectului, oferind o platforma pentru schimbul de informatii despre cele mai bune practici referitoare la dezvoltarea pietei de LNG.
Portul Constanta, prezent la cea de-a VI-a editie a conferintei "Baja Grain Partnership"Marti, 27 mai 2014
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta participa pe 5 iunie 2014 la Baja, Ungaria, la cea de-a VI-a editie a conferintei "Baja Grain Partnership", organizata de Portul Baja, inca din anul 2009, cu sprijinul reprezentantelor CN APM SA Constanta la Budapesta si Belgrad.
Pe parcursul evenimentului reprezentantii autoritatilor implicate, ai Ministerului Economiei si Ministerului Dezvoltarii Nationale din Ungaria, ai expeditorilor navali, feroviari si rutieri, precum si ai producatorilor au discutii pentru realizarea unui cadru adecvat stabilirii de parteneriate privind transportul, operarea si distributia cerealelor in zona Central si Sud-Est European.
Cel de-al 3-lea Forum Anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii, la VienaMarti, 27 mai 2014
In perioada 26-27 iunie 2014 va avea loc la Viena cel de-al 3-lea Forum Anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii la care au fost invitati si vor participa si reprezentanti ai CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.
Forumul este organizat de Comisia Europeana cu sprijinul Ministerului de Integrare Europeana si Afaceri Externe din Austria si Primaria orasului Viena.

Tehnologii pentru prevenirea si combaterea poluarii in porturile fluvio-maritime, la ACVADEPOL 2014Marti, 27 mai 2014
In perioada 25-28 iunie 2014 se va desfasura la Baile Herculane cea de-a XXI-a editie a Colocviului national cu participare internationala ACVADEPOL.
Colocviul a aparut ca o necesitate pentru impartasirea experientei in domeniul protectiei mediului, in scopul prevenirii si combaterii poluarii in porturi. ACVADEPOL este singurul eveniment national dedicat noutatilor tehnice si stiintifice din domeniul protectiei mediului marin, dar si a rezervatiei biosferei Deltei Dunarii si fluviului Dunarea, ce se desfasoara fara intrerupere incepand cu anul 1993.
Lansarea oficiala a Centrului de Dezvoltare Multimodala in cadrul Proiectului ADB MultiplatformVineri, 18 aprilie 2014
Un eveniment important pentru comunitatea portuara a avut loc la sediul CN APM SA Constanta pe data de 15.04.2014, avand ca obiectiv lansarea oficiala a Centrului de Dezvoltare Multimodala in cadrul proiectului ADB Multiplatform (Adriatic-Danube-Black Sea Multimodal Platform), proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Transnational de Cooperare South East Europe.
Ziua Portului Constanta in Serbia, Novi Sad, 26 septembrie 2013Miercuri, 04 septembrie 2013
In data de 26 septembrie 2013, Centrul de Congrese Master din Novi Sad a avut loc cea de-a VII editie a evenimentului "Ziua Portului Constanta" in Serbia, organizat de Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" Constanta si devenit deja o traditie.
Black Sea Container Summit, 4-6 septembrie 2013, Odessa, UcrainaMarti, 03 septembrie 2013
In perioada 4-6 septembrie 2013 s-a desfasurat la Odessa, Ucraina evenimentul Black Sea Container Summit sub inaltul patronaj al Organizatiei de Cooperare Economica la Marea Neagra - Black Sea Economic Cooperation (BSEC) si cu sprijinul Asociatiei Porturilor din Marea Neagra si Marea Azov - Black and Azov Seas Ports Association (BASPA), in cadrul careia Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta este membra incepand cu anul 2007.
Portul Constanta, reprezentat la Conferinta Organizatiei Porturilor Maritime Europene - ESPOJoi, 30 mai 2013
In perioada 29 - 31 mai 2013, o delegatie a Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, membru cu drepturi depline in Asociatia Internationala ESPO (Organizatia Porturilor Marime Europene), participa la Adunarea Generala si Conferinta ESPO, organizate si gazduite de Portul Varna.
CN APM SA Constanta, prezenta la "Inter-Transport Odessa 2013"Miercuri, 29 mai 2013
In calitatea sa de membru al asociatiei internationale "Black and Azov Seas Ports Association" - BASPA, Administratia Porturilor Maritime Constanta participa la lucrarile reuniunii Consiliului BASPA, ce se desfasoara in cadrul expo-conferintei internationale Inter-Transport Odessa 2013, din perioada 28 - 31 mai 2013.
Zilele Portilor Deschise "Portul Constanta - Portul Constantenilor"Marti, 21 mai 2013
Incepand cu data de 22 mai 2013, Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza seria de manifestari "Zilele Portilor Deschise - Portul Constanta - Portul Constantenilor".
Aflat la prima editie, evenimentul isi propune sa contribuie la cresterea gradului de constientizare a importantei Portului Constanta ca principal vector de dezvoltare economica si sociala, cu implicatii profunde in istoria milenara a Constantei.
Cea de-a treia intalnire a Comitetului Director al proiectului ADB Multiplatform, la Constanta Miercuri, 08 mai 2013
In perioada 22 -23 mai 2013 va avea loc in Constanta, a treia intalnire a Comitetului Director al proiectului ADB Multiplatform (Adriatic-Danube-Black Sea Multimodal Platform), proiect finantat de Uniunea Europeana in cadrul Programului Transnational de Cooperare South East Europe. Evenimentul va reuni toti partenerii implicati in proiect, specialisti din 13 tari.
Ziua Portului Constanta, Budapesta, Ungaria, 28 februarie 2013Luni, 11 februarie 2013
Cea de-a saptea editie a evenimentului "Ziua Portului Constanta" la Budapesta este programata pentru 28 februarie 2013 la hotelul Ramada Plaza. Evenimentul vine in intampinarea companiilor de stat si private, a asociatiilor profesionale din domeniul transporturilor si logisticii din Romania si Ungaria, plecand de la rolul important al Dunarii pentru dezvoltarea economica a intregii regiuni.
Ziua Portului Constanta, Krems, Austria, 25 aprilie 2013Luni, 11 februarie 2013
CN APM SA Constanta pregateste cea de-a opta editie a evenimentului "Ziua Portului Constanta" la Krems, programat pentru 25 aprilie 2013. Prezentarea avantajelor si a serviciilor pe care le ofera Portul Constanta clientilor sai, stabilirea de noi contacte si colaborari cu scopul de a atrage cresteri ale traficului de marfuri pe Dunare, sunt doar cateva dintre obiectivele pe care si le-au propus organizatorii.
La Trieste, Italia, s-a lansat Proiectul ADB Multiplatform Vineri, 12 octombrie 2012
In perioada 18-20 septembrie 2012, CN APM SA Constanta a participat la conferinta de lansare a Proiectului ADB Multiplatform (Adriatic - Danube - Black Sea Multimodal Platform), eveniment ce a avut loc in Trieste, Italia, fiind organizat de Liderul de Proiect - Regiunea Autonoma Friuli Venetia Giulia, Italia si reunind reprezentantii tuturor partenerilor implicati in implementarea proiectului.
Ziua Portului Constanta la Novi Sad, Serbia, 20 Septembrie 2012Joi, 09 august 2012
In data de 20 septembrie 2012, CN APM SA Constanta va organiza, in Novi Sad, Serbia, cea de a cincea editie a evenimentului Ziua Portului Constanta la Novi Sad. Rolul acestei actiuni este de a promova oportunitatile si facilitatile Portului Constanta si de a identifica cele mai potrivite cai de colaborare cu mediul de afaceri din Serbia, Bosnia-Hertegovina si Croatia.
Ziua Portului Constanta, Krems, Austria, 26 aprilie 2012Vineri, 23 martie 2012
In data de 26 aprilie 2012, CN APM SA Constanta va organiza, cea de a saptea editie a evenimentului Ziua Portului Constanta la Krems. Acest eveniment este dedicat promovarii avantajelor si serviciilor pe care le ofera Portul Constanta clientilor sai, crearii unor noi oportunitati de afaceri pentru atragerea traficului de marfuri pe Dunare, precum si stabilirii de noi contacte si colaborari in acest sens.
Ziua Portului Constanta, Budapesta, Ungaria, 23 februarie 2012Joi, 12 ianuarie 2012
In data de 23 februarie 2012, CN APM SA Constanta va organiza, in capitala Ungariei, cea de a sasea editie a evenimentului Ziua Portului Constanta la Budapesta. Acest eveniment este dedicat promovarii avantajelor si serviciilor pe care le ofera Portul Constanta clientilor sai, crearii unor noi oportunitati de afaceri pentru atragerea traficului de marfuri pe Dunare, precum si stabilirea de noi contacte si colaborari in acest sens.
SEMINAR NATIONAL WATERMODE, Platforma pentru dezvoltarea si promovarea transportului multimodal in Sud Estul Europei, 15 decembrie 2011, Hotel IbisJoi, 08 decembrie 2011
In data de 15 decembrie 2011 Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta organizeaza la Hotelul Ibis din Constanta Seminarul National “WATERMODE - Platforma pentru dezvoltarea si promovarea transportului multimodal in Sud-Estul Europei”.